• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Djurgården jagar fjärde raka - Josefson möter Malmömuren

28 september 2018 15:10
#MIFDIF

I två raka matcher har Malmö stängt igen bakåt och plockat med sig tre poäng. Den solida defensiven sätts nu på prov av Djurgården, som med Jacob Josefson i det främsta ledet går för nästa vinst.


Noterbart Malmö

– På sina två senast spelade matcher har Malmö lika många vinster. Men det som imponerar allra mest är Skånelagets defensiv, som är i det närmaste ogenomträngligt. Vinsterna över Färjestad och HV71 har resulterat i endast ett insläppt mål.

– Mot HV71 var det Cristopher Nihlstorp som vaktade och fullständigt murade igen Malmöburen. Målvakten var fenomenal, stoppade 36 skott och kvitterade ut en hållen nolla.

– Emil Sylvegård var den som stod för segermålet i Kinnarps Arena. Nyförvärvet mötte upp en riktig indianare av motståndet i mittperioden och stänkte dit avgörandet i nättaket - Sylvegårds andra mål sedan hemkomsten till Malmö.

Noterbart Djurgården

– Jacob Josefson leker hockey just nu. Djurgårdens omtalade prestigevärvning har inte gjort någon besviken i återkomsten till svensk hockey och mot Mora blev det tre nya poäng. Det betyder att Josefson toppar hela SHL:s poängliga med 3+6.

– Segern över Mora landade vid klara 4-1 och utöver Jacob Josefson var även Jakob Lilja på spelhumör. Nyförvärvet låg bakom två av målen med sina framspelningar, vilket placerar Lilja som god tvåa i nämnd poängliga. Endast slagen av lagkamraten Josefson.

– Efter den knappa premiärförlusten i Scandinavium har Djurgården växlat upp. Stockholmarna står på tre raka segrar - en siffra som kan växa mot Malmö.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.