• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Djurgården jagar fjärde raka - Josefson möter Malmömuren

28 september 2018 15:10
#MIFDIF

I två raka matcher har Malmö stängt igen bakåt och plockat med sig tre poäng. Den solida defensiven sätts nu på prov av Djurgården, som med Jacob Josefson i det främsta ledet går för nästa vinst.


Noterbart Malmö

– På sina två senast spelade matcher har Malmö lika många vinster. Men det som imponerar allra mest är Skånelagets defensiv, som är i det närmaste ogenomträngligt. Vinsterna över Färjestad och HV71 har resulterat i endast ett insläppt mål.

– Mot HV71 var det Cristopher Nihlstorp som vaktade och fullständigt murade igen Malmöburen. Målvakten var fenomenal, stoppade 36 skott och kvitterade ut en hållen nolla.

– Emil Sylvegård var den som stod för segermålet i Kinnarps Arena. Nyförvärvet mötte upp en riktig indianare av motståndet i mittperioden och stänkte dit avgörandet i nättaket - Sylvegårds andra mål sedan hemkomsten till Malmö.

Noterbart Djurgården

– Jacob Josefson leker hockey just nu. Djurgårdens omtalade prestigevärvning har inte gjort någon besviken i återkomsten till svensk hockey och mot Mora blev det tre nya poäng. Det betyder att Josefson toppar hela SHL:s poängliga med 3+6.

– Segern över Mora landade vid klara 4-1 och utöver Jacob Josefson var även Jakob Lilja på spelhumör. Nyförvärvet låg bakom två av målen med sina framspelningar, vilket placerar Lilja som god tvåa i nämnd poängliga. Endast slagen av lagkamraten Josefson.

– Efter den knappa premiärförlusten i Scandinavium har Djurgården växlat upp. Stockholmarna står på tre raka segrar - en siffra som kan växa mot Malmö.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.