• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Djurgården jagar fjärde raka - Josefson möter Malmömuren

28 september 2018 15:10
#MIFDIF

I två raka matcher har Malmö stängt igen bakåt och plockat med sig tre poäng. Den solida defensiven sätts nu på prov av Djurgården, som med Jacob Josefson i det främsta ledet går för nästa vinst.


Noterbart Malmö

– På sina två senast spelade matcher har Malmö lika många vinster. Men det som imponerar allra mest är Skånelagets defensiv, som är i det närmaste ogenomträngligt. Vinsterna över Färjestad och HV71 har resulterat i endast ett insläppt mål.

– Mot HV71 var det Cristopher Nihlstorp som vaktade och fullständigt murade igen Malmöburen. Målvakten var fenomenal, stoppade 36 skott och kvitterade ut en hållen nolla.

– Emil Sylvegård var den som stod för segermålet i Kinnarps Arena. Nyförvärvet mötte upp en riktig indianare av motståndet i mittperioden och stänkte dit avgörandet i nättaket - Sylvegårds andra mål sedan hemkomsten till Malmö.

Noterbart Djurgården

– Jacob Josefson leker hockey just nu. Djurgårdens omtalade prestigevärvning har inte gjort någon besviken i återkomsten till svensk hockey och mot Mora blev det tre nya poäng. Det betyder att Josefson toppar hela SHL:s poängliga med 3+6.

– Segern över Mora landade vid klara 4-1 och utöver Jacob Josefson var även Jakob Lilja på spelhumör. Nyförvärvet låg bakom två av målen med sina framspelningar, vilket placerar Lilja som god tvåa i nämnd poängliga. Endast slagen av lagkamraten Josefson.

– Efter den knappa premiärförlusten i Scandinavium har Djurgården växlat upp. Stockholmarna står på tre raka segrar - en siffra som kan växa mot Malmö.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIFDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.