Följ matcherna med oss – vi lanserar DIF LIVE
Publicerad: 2020-09-27
Nyhet
Vi har saknat en digital plattform för våra matcher. Nu är den här! I dag, i samband med premiären mot Frölunda, lanserar vi DIF LIVE – en mötesplats som integrerar dig med Djurgården Hockey och ger dig allt du behöver före, under och efter match.

Vi har saknat möjligheten att förse dig med nyheter och rapporter på ett samlat och strukturerat sätt i samband med våra matcher.
Nu kan vi äntligen göra det.  DIF LIVE är en unik tjänst i Djurgården Hockeys historia och tar dig hela vägen från matchvärmningen, via nedsläpp och slutsignal, till eftersnacket.
Allt är samlat på ett och samma ställe; liverapporter med en personlig ton, senaste nytt, kommentarer, statistik, omröstningar, bilder, filmer och ett urval av flödet i sociala medier.
I din smartphone, surfplatta eller dator är du integrerad med Djurgården Hockey genom hela matchen.
– Vi vill bli en knytpunkt för våra supportrar under matcher. Oavsett om du ser matchen på tv, på plats eller inte alls – här får du fakta, åsikter och utrymme för dina frågor, säger kommunikationschef Mattias Lönngren.

Idag blir den första matchen med tjänsten och vi kommer fortsätta att utveckla och bygga vidare, steg för steg. Tveka inte att skicka dina tankar om vad du vill ska ingå. 

Vi kör i gång DIF LIVE i eftermiddag, kl. 13:30, och du hittar den på hemsidan eller DEN HÄR LÄNKEN!

Vi ses!

Djurgården Hockey