• Huvudsponsorer

Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Idag 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Hemma
Färjestad
FBK
Borta
Djurgården
DIF

Klassikermöte i Löfbergs Arena - Färjestad ska stoppa målmaskinen

19 oktober 2018 15:00
#FBKDIF

Lördagen bjuder på ett riktigt klassikermöte när Färjestad gästas av målmaskinen Djurgården. Lyckas Karlstadklubben grusa Djurgården jakt på serieledning och fixa lördagsfest i Löfbergs Arena?


Noterbart Färjestad

– Tabelltian Färjestad bröt en två matcher lång förlustsvit när Örebro besegrades med hela 6-3 i Behrn Arena under torsdagen.

– I den matchen fick Daniel Viksten med tre assist och Jesper Olofsson med två mål lite islossning. Olofsson är med målen nu uppe i sex poäng fördelat på tre mål och tre assist. Kan skarpskytten fortsätta att hitta nätet under lördagen?

– Karlstadklubben har haft problem i powerplay under inledningen på säsongen och hade inför torsdagen endast gjort två mål i spelformen. Mot Örebro kom ytterligare två och klubbens powerplayprocent är nu 13,79, vilket innebär plats tio i SHL.

Noterbart Djurgården

– Djurgården fortsätter att ösa in mål. På torsdagen körde klubben över Skellefteå på bortais och stänkte dit ytterligare fem mål för totalt 37 under säsongen. Det är åtta fler än Linköping som gjort näst flest. En anledningen till det är att stockholmarna skjutit mest av samtliga lag med 305 skott på mål och dessutom har en hög skottprocent på 12,13.

– Det är inte bara framåt det stämmer för Djurgården för tillfället. Lagets burväktare Adam Reideborn stod för en riktigt vass insats mot Skellefteå och räddade 41 skott för säsongens första nolla.

– Djurgården ligger tvåa i tabellen (samma poäng som Malmö), en poäng bakom Linköping. Tar stockholmarna tre poäng på lördagen övertar man serieledningen.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FBKDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.