• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Hemma
Färjestad
FBK
Borta
Djurgården
DIF

Klassikermöte i Löfbergs Arena - Färjestad ska stoppa målmaskinen

19 oktober 2018 15:00
#FBKDIF

Lördagen bjuder på ett riktigt klassikermöte när Färjestad gästas av målmaskinen Djurgården. Lyckas Karlstadklubben grusa Djurgården jakt på serieledning och fixa lördagsfest i Löfbergs Arena?


Noterbart Färjestad

– Tabelltian Färjestad bröt en två matcher lång förlustsvit när Örebro besegrades med hela 6-3 i Behrn Arena under torsdagen.

– I den matchen fick Daniel Viksten med tre assist och Jesper Olofsson med två mål lite islossning. Olofsson är med målen nu uppe i sex poäng fördelat på tre mål och tre assist. Kan skarpskytten fortsätta att hitta nätet under lördagen?

– Karlstadklubben har haft problem i powerplay under inledningen på säsongen och hade inför torsdagen endast gjort två mål i spelformen. Mot Örebro kom ytterligare två och klubbens powerplayprocent är nu 13,79, vilket innebär plats tio i SHL.

Noterbart Djurgården

– Djurgården fortsätter att ösa in mål. På torsdagen körde klubben över Skellefteå på bortais och stänkte dit ytterligare fem mål för totalt 37 under säsongen. Det är åtta fler än Linköping som gjort näst flest. En anledningen till det är att stockholmarna skjutit mest av samtliga lag med 305 skott på mål och dessutom har en hög skottprocent på 12,13.

– Det är inte bara framåt det stämmer för Djurgården för tillfället. Lagets burväktare Adam Reideborn stod för en riktigt vass insats mot Skellefteå och räddade 41 skott för säsongens första nolla.

– Djurgården ligger tvåa i tabellen (samma poäng som Malmö), en poäng bakom Linköping. Tar stockholmarna tre poäng på lördagen övertar man serieledningen.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FBKDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.