Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Djurgården skriver tvåårskontrakt med Davidsson

30 juni 2015 10:08

Djurgården Hockey har skrivit ett tvåårskontrakt med forwarden Jonathan Davidsson. Den senaste säsongen stod 18-åringen för 45 poäng (17 mål och 28 assist) i Djurgården J20.


Djurgården strategiske sportchef, Joakim Eriksson, är nöjd med att kontraktet nu är påskrivet och tror mycket på Jonathan.

- Jonathan tillhör en av våra väldigt duktiga och lovande juniorer som vi har. Han var framgångsrik i J20 men har även varit med i Sveriges U18-lag där han visat framfötterna. Vi är jätteglada att vi kan knyta till oss honom och på så sätt kunna påverka hans utveckling och utbildning och få honom att etablera sig i SHL. Vi tror mycket på Jonathan i framtiden.

Jonathan Davidsson, som vunnit både U16-guld och J20-guld med klubben, är glad över att kontraktet är påskrivet och ser fram emot att fortsätta tillhöra Djurgården Hockey.

- Det är en väldigt stor dag för mig, helt fantastiskt. Det är mitt sjätte år i Djurgården och det är den klubb som jag älskar och vill spela i, så det känns jättekul. Dessutom har jag lillebrorsan (Marcus Davidsson) här också och jag hoppas han kan ta samma väg som jag.

I början av juli åker Jonathan Davidsson över till USA i en vecka för att delta på Washington Capitals rookiecamp.

- Jag gick aldrig i NHL-draften i helgen eftersom Washington bara hade fyra val i draften. Så jag åker dit som undrafted prospect istället. Det ska bli jäkligt kul, säger Jonathan Davidsson, som sedan kommer att finnas på plats när Djurgårdens försäsong åter drar igång i slutet av juli.