• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Djurgården skriver tvåårskontrakt med Davidsson

30 juni 2015 10:08

Djurgården Hockey har skrivit ett tvåårskontrakt med forwarden Jonathan Davidsson. Den senaste säsongen stod 18-åringen för 45 poäng (17 mål och 28 assist) i Djurgården J20.


Djurgården strategiske sportchef, Joakim Eriksson, är nöjd med att kontraktet nu är påskrivet och tror mycket på Jonathan.

- Jonathan tillhör en av våra väldigt duktiga och lovande juniorer som vi har. Han var framgångsrik i J20 men har även varit med i Sveriges U18-lag där han visat framfötterna. Vi är jätteglada att vi kan knyta till oss honom och på så sätt kunna påverka hans utveckling och utbildning och få honom att etablera sig i SHL. Vi tror mycket på Jonathan i framtiden.

Jonathan Davidsson, som vunnit både U16-guld och J20-guld med klubben, är glad över att kontraktet är påskrivet och ser fram emot att fortsätta tillhöra Djurgården Hockey.

- Det är en väldigt stor dag för mig, helt fantastiskt. Det är mitt sjätte år i Djurgården och det är den klubb som jag älskar och vill spela i, så det känns jättekul. Dessutom har jag lillebrorsan (Marcus Davidsson) här också och jag hoppas han kan ta samma väg som jag.

I början av juli åker Jonathan Davidsson över till USA i en vecka för att delta på Washington Capitals rookiecamp.

- Jag gick aldrig i NHL-draften i helgen eftersom Washington bara hade fyra val i draften. Så jag åker dit som undrafted prospect istället. Det ska bli jäkligt kul, säger Jonathan Davidsson, som sedan kommer att finnas på plats när Djurgårdens försäsong åter drar igång i slutet av juli.