”Vi kan inte se oss i en annan klubb”

5 februari 2018 14:00
Nyhet

Både Jonathan och Marcus Davidsson har förlängt sina kontrakt med ett år. Kontrakten skrevs på idag – de är klara för en säsong till.


Vi närmar oss slutet på den här grundserien och ett förhoppningsvis långt slutspel väntar. Samtidigt så sitter sportchefen Joakim Eriksson och lägger pusslet för nästa säsong. Flera av bitarna ligger redan där och idag kan vi lägga ytterligare två bitar på plats. Båda bröderna Davidsson har skrivit på för ytterligare en säsong.
– Är det någon klubb det ska vara så är det ju Djurgården så det känns jäkligt kul att vi får fortsätta här. Vi har haft en bra utveckling och det är en väldigt bra miljö, säger Marcus.
– Båda har haft en fantastisk utveckling det här året och hade det även i fjol. Det blir otroligt kul att få fortsätta att bygga vår trupp kring dem även nästa säsong. Hjälpa dem att komma så långt som möjligt i sin utbildning innan de med stor sannolikhet kommer spela i NHL, säger Joakim Eriksson.

Både Jonathan och Marcus är nöjda med att det är klart var de ska spela nästa säsong och när det kommer till spel i Sverige så finns det egentligen bara ett alternativ.
– Vi kan inte se oss i en annan klubb i Sverige. Inramningen, all passion och all historia som finns i Djurgården. Det känns som att man bär det när man bär tröjan, säger Jonathan.

Vi har bara en sak kvar att skriva – Grattis!
Missa inte att se hela laget på lördag mot Karlskrona. Sista hemmamatchen innan OS. Biljetter här.