Vi söker redovisningsekonom
Publicerad: 2019-10-29
Jobbannons
Vi söker en redovisningsekonom med brinnande intresse för idrott och Djurgården Hockey – vikariat 10 månader

Är du en redovisningsekonom med ett stort idrottsintresse? Djurgården Hockey söker en dig till vårt ekonomiteam för ett 10 månaders vikariat fram till oktober 2020.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att hantera den löpande redovisningen för Djurgården Hockey AB samt arbeta med månads- och årsbokslut.

Du kommer att bli del av ett sammansvetsat team på vår ekonomiavdelning och vårt kontor med sammanlagt 20 medarbetare och med placering ett slagskott från Hovet och Globen i Stockholm.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Utveckla, effektivisera och digitalisera det dagliga ekonomiarbetet

Kvalifikationer och erfarenhet

Det är meriterande om du har högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi och redovisning. Du har 3-5 års relevant erfarenhet inom redovisning och du har tidigare arbetat självständigt med bokslutsarbete i medelstort eller mindre företag. Vidare har du varit delaktig i analys av redovisning och kommit i kontakt med rapportering. Du är en trygg användare av Excel och kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

I rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du är strukturerad, trygg och vågar ta för dig. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och har ett starkt intresse för idrott och helst hockey. Du har en positiv attityd och ett prestigelöst förhållningssätt. Du har en analytisk förmåga och tycker om att gå till botten med saker och ting. Här trivs du som uppskattar att ingå i ett socialt sammanhang tillsammans med trevliga kollegor.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till Ekonomichef Lina Zoltan:

[email protected] Djurgården Hockey AB Lindetorpsvägen 25 Box 2, 121 25 Globen

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Lina Zoltan, 08-600 81 10.

Välkommen med din ansökan

Om Djurgården Hockey AB

Djurgårdens IF ishockeyförening med det rörelsedrivande huvudbolaget Djurgården Hockey AB är den ledande ishockeyklubben i Stockholm. Verksamheten omsätter 135 mkr och har ca 70 anställda.

Djurgården Hockey