• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Äntligen hockey igen - nedsläpp 17:00

12 september 2020 15:02
Dam

Damlaget sparkar igång tävlingssäsongen för representationslagen när SDE väntar på Hovet i premiären. Vi är laddade och vill komma igång. – Vi får visa vilka som är Stockholms Stolthet. Att vara bäst i stan är viktigt för oss. Vi tar med oss ett hårt jobb in i matcherna, säger Andrea Dalen.


En lång försäsong är över när damlaget kliver in på Hovet klockan 17:00 idag. På andra sidan väntar SDE och vi har ett derby direkt i inledningen. Vår lagkapten Andrea Dalen gillar att det står mycket på spel direkt.
– Vi får visa vilka som är Stockholms Stolthet. Att vara bäst i stan är viktigt för oss. Vi tar med oss ett hårt jobb in i matcherna, säger hon.

Hammarbybacken har som brukligt är sprungits sönder som en del av försäsongen. Vikter har pressats upp och spelmoment har nötts in sen förlusten i semifinalen i våras.
– Det blir kul. Stämningen är på topp och vi har längtat sen förra säsongen. Vi har haft en tuff träningsperiod i augusti bakom oss. Vi har haft en bra uppladdning med en bra plan för hur vi ska ta oss an säsongen, fortsätter hon.

Fokus de senaste veckorna har varit på spelet med puck till skillnad från början då huvudtränare Rickard Hårdstam la vikten på hur vi ska agera utan puck.
– Jag vill att vi ska vara aggressiva i egen zon i spelet utan puck. Jag vill se att vi spelar en snabb ishockey och att vi använder varandra och fungerar som en enhet, är hans tankar inför lördagens drabbning.
Du ser den på C More med matchstart 17:00