• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Lyckad aktivitet i Ericsson Globe

22 augusti 2017 20:15
Nyhet

Tillsammans med Stockholm Live arrangerar DIF Hockey 21-27 augusti 2017 Stockholm Hockey Week. Förutom isträningar för DIF Hockey och NHL-spelare pågår en hel del andra aktiviteter. I måndags bjöds ett 40-tal ensamkommande barn in till Ericsson Globe för att åka skridskor.


– Det här är ett initiativ av Djurgården Hockey som vi verkligen hyllar. Stockholm Hockey Week öppnar möjligheten för alla Stockholmare, oavsett bakgrund, att få prova hur det är att åka skridskor i inget mindre än hockeyns nationalarena Ericsson Globe, säger Marie Lindqvist, VD Stockholm Live som är medarrangör och arenaoperatör.

Arbetet för Stockholmshockeyn handlar bland annat om att sänka trösklar för att få fler att börja idrotta. Stadens barn och ungdomar ska även ha bättre förutsättningar och bättre miljöer när de utövar sin idrott. K-G Stoppel, vice VD, i Djurgården ser positivt på de aktiviteter som gjorts och vad som komma skall.

– Det blev en jättebra aktivitet i går. Det är en av många aktiviteter vi gör under Stockholm Hockey Week och den här veckan är till för att tydliggöra Stockholms ishockey. Målet är att samla in pengar till projekt så att vi kan sänka trösklarna och göra hockeyn mer tillgänglig i Stockholm.

Allt överskott från Stockholm Hockey Week går till att göra hockeyn mer lättillgänglig. Exempel på satsningar som kan möjliggöras är fler isytor för spontanhockey, få fler tjejer att börja spela hockey och att få fler ledare och domare aktiva inom hockeyn.

På fredag spelar All Stars Stockholm mot Djurgården i Ericsson Globe. Biljetter till matchen kan du köpa från 105 kronor inklusive serviceavgift. Köp biljetter här