Storförlust i första träningsmatchen
Publicerad: 2020-08-13
Nyhet
Det blev inte den start på säsongen som vi ville ha. Det enda glädjande är att det var en träningsmatch för siffrorna stannade vid 10-1 till hemmalaget Örebro. Vi var aldrig med i matchen.

Då är säsongens först amatch för säsongen över och när slutsignalen gick så var det inte en minut för sent. Vi kom aldrig in i matchen utan var steget efter i stora delar. Det var tydligt att det var vår första match för säsongen där timingen inte satt och vi bjöd på lägen vi inte ska.
Efter första perioden låg vi under med 0-3.

Vi inledde andra perioden i spel med en man mer och fick in en reducering genom Tobias Björnfot. Glödjen över det blev inte långvarig när Örebro utökade sin ledning bara minuten senare. Vi fortsatte att ha svårt att komma upp i nivå och kunde summera resultatet efter andra perioden till 1-8.
Matchen var avgjord inför de avslutande 20 minuterna. Vi förlorade även den och fick vända hem efter 1-10.
Det positiva vi tar med oss är att det är en träningsmatch och den första för säsongen.