• Huvudsponsorer

Djurgården förlänger med forward

15 september 2014 09:35

Han är inne på sin andra säsong i djurgårdströjan - nu är det klart med ytterligare två år i Stockholms Stolthet för Nicklas Heinerö.


Heinerö kom från Huddinge i division 1 inför den förra säsongen. Nu har han nyss inlett säsong två och han är väldigt nöjd över att ha klart med en fortsättning i Djurgården.

- Riktigt kul. Jag är jätteglad över att få stanna eftersom jag trivs jättebra. Det är här jag vill vara. Det tog lite tid för mig att komma in i spelet men sen har det gått bättre och bättre. SHL är ytterligare en nivå upp men jag känner mig bra tränad. Det kanske tar några matcher att komma in i spelet men det har känts bra på försäsongen. Nu ska det bli kul att se vad jag kan uträtta.

Djurgårdens vice VD K-G Stoppel om förlängningen med den 22-årige forwarden.

- Nicklas är lite av en late bloomer. Vi har följt honom under lång tid i juniorhockeyn. Han har alltid besuttit en skicklighet och smartness. Den har utvecklats med åren. Förra året när han kom till Djurgården hade han en lite tuffare start med ganska mycket skadeproblem. Han kom tillbaka i slutet på säsongen och gjorde jättebra ifrån sig. Inledningen på den här säsongen har varit bra och vi är säkra på att Nicklas kommer ta stora steg de närmsta åren. Han besitter som sagt en skicklighet och smartness som är viktigt för varje lag.

Heinerös kontrakt gäller över säsongen 2016/2017.