• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Förlust i förlängningen mot Leksand

25 januari 2020 17:27
Dam

Fjärde och sista mötet mot Leksand under grundserien stod på agendan idag och senast vi var på besök i Tegera Arena slutade det med 6-0 vinst till oss. Det blev inte så denna gång, efter förlängningen vann Leksand.


Idag inledde vi matchen med ett tidigt mål signerat Josefine Jakobsen, ett rappt avslut på eget håll som gav oss ledningen.

Efter att ha klarat av ett numerärt underläge kunde vi vända spelet och Alice Östensson gick på mål i ett försök att utöka ledningen, men som kunde räddas av Leksands målvakt. Istället skulle vi kort därefter få med oss en utvisning och med facit från förra matchen så fanns en god möjlighet till mål i powerplay.

Så blev det inte utan Leksand lyckades hålla sin box och få ut pucken som gjorde att vi inte lyckades komma på mål tillräckligt. Vi lyckades styra större delar av första perioden och vi släppte in Leksand så pass att de kom till några direkt farliga lägen. Vi avslutade perioden och gick pausvila med powerplay.

Vi startade sedan andra perioden i pp men något mål blev det inte. Istället fortsattes det med utvisningar som präglade perioden och till viss del lägen både för Leksand att kvittera men också för oss att utöka ledningen.

Med drygt fyra minuter kvar av den andra perioden skulle dock nästa mål i matchen komma, till vår favör och det signerades vår lagkapten Andra Dalen.

Det var ett Leksand som kom ut i tredje perioden som försökte med all rätt att komma till en reducering. Efter flertalet chanser och 12 minuter in kom också det. Och sekunderna senare kom också kvitteringsmålet.

Matchn kom att gå till förlängning och det skulle inte dröja länge, 1 minut och 6 sekunder in skickar Leksand in pucken och tar extrapoängen.