Flickhockeyskolan

Börja spela ishockey med Djurgården Hockey och Brinkens IF! Vi riktar in oss på tjejer upp till 10 år men i övrigt finns inga krav vad gäller förkunskaper.

Flickhockeyskolan är till för att tjejer ska få uppleva glädjen på isen, lära känna nya kamrater, lära sig åka skridskor och få ett livslångt intresse för ishockey.

I flickhockeyskolan är tjejerna i centrum. Våra ledare, som är utbildade för Tre Kronors Hockeyskola för flickor via Svenska Ishockeyförbundet, presenterar skridskoåkningens grunder samt spelet med klubba och puck på ett lekfullt och roligt sätt. Allt sker på barnens egen nivå.

Vi välkomnar även föräldrar att delta på isen under träningarna, framför allt i början tills barnen lärt känna ledare och de andra barnen.

Det kommer finnas ett träningstillfälle/vecka på lördag 12.00 i Mälarhöjdens ishall (Myren).

Vi startar upp i september i Mälarhöjdens Ishall (Myren).


Anmälan sker här: 

För att delta i Flickhockeyskolans verksamhet behöver barnet ett par skridskor, en hjälm med galler, halsskydd och gärna en klubba.

Kostnad

1500 kronor. 

Betalningslänk, 

Läs mer om Vinterhockeyskolan och Flickhockeyskolan på: https://www.laget.se/DIFHockeyskolan

Tjejerna i flickhockeyskolan är även välkomna att delta i Brinkens Flickhockeyskola på söndagar, läs mer på: http://www.brinkensif.se/

Är du äldre än tio år och vill börja spela ishockey?

Tjejer äldre än tio år som är intresserade av att börja spela hockey tar vi hand om i https://www.laget.se/difhockeyungdomflick