• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Idag 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Vår stad

VÅR STAD

Hockey och fotboll FÖR ETT STARKT DJURGÅRDENS IF OCH ETT STARKT STOCKHOLM

Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll har påbörjat ett stort arbete tillsammans med att samordna respektive klubbs arbete för en bättre stad under namnet ”Vår Stad”. Detta är ett samlingsbegrepp för vårt arbete i Stockholm vad gäller upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott i samverkan med staden, näringslivet och stockholmarna.

Som en del i det här arbetet har vi tillsammans med ett antal spelare, ledare, supportrar och samarbetspartners tagit fram en film som en hyllning till alla som bär Djurgårdströjan med stolthet och som en hyllning till Vår Stad Stockholm.

SAMHÄLLSNYTTA ELLER AFFÄRSNYTTA
GEMENSAMT VÄRDESKAPANDE FÖR EN STARKARE STAD


Det behövs nya idéer, engagemang och partnerskap för att utveckla Stockholm genom idrotten. Vi i Djurgårdens IF har över 125 års samlad erfarenhet av att göra skillnad i människors liv genom upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott. Vi är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening och Stockholms Stolthet och vill så vara i minst 125 år till.

Vår Stad är en del av ett omfattande och ständigt pågående arbete för att fortsätta vara en attraktiv, framåtsträvande, jämställd och inkluderande idrottsförening som hela tiden strävar efter att vara i takt med samtiden.

Det är i mötet och samspelet mellan upplevelseidrotten, föreningsidrotten och spontanidrotten som vi, i ett första skede, når flest människor och, i ett andra skede, kan erbjuda samma människor en plattform för fortsatt och uthålligt engagemang oavsett det är i form av upplevelsen på läktaren, som spelare eller ledare i föreningen eller via spontanidrottens aktiviteter runt om i vår stad.

Något förenklat kan man säga att Vår Stad vill använda alla de kontaktytor som Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll via sin upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott tillhandahåller året om, för att skapa fler interaktioner mellan, dels våra egna verksamheter, men också mellan oss och våra partners. Genom fysiska möten där människor kommer i kontakt med Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll olika verksamheter (på planen, på läktaren, i skolan, i bostadsområdet) kan vi skapa ett engagemang för föreningen som på sikt, hoppas vi, ska generera fler aktiva, ledare och supportrar. Det bidrar till att stärka föreningens attraktionskraft samtidigt som vi kan erbjuda en inkluderande gemenskap för de som vill vara med.

Läs gärna mer om arbetet för Vår Stad i vår digitala broschyr nedan. Om du ser möjligheter att aktivera Dig eller Din organisation, i samarbete med oss på Djurgården för att skapa mervärden för ännu fler i Vår Stad, tveka inte att kontakta oss så tittar vi närmare på vad vi kan göra tillsammans.

Läs mer om vår stad