• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Idag 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb

Vår stad

VÅR STAD

Hockey och fotboll FÖR ETT STARKT DJURGÅRDENS IF OCH ETT STARKT STOCKHOLM

Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll har påbörjat ett stort arbete tillsammans med att samordna respektive klubbs arbete för en bättre stad under namnet ”Vår Stad”. Detta är ett samlingsbegrepp för vårt arbete i Stockholm vad gäller upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott i samverkan med staden, näringslivet och stockholmarna.

Som en del i det här arbetet har vi tillsammans med ett antal spelare, ledare, supportrar och samarbetspartners tagit fram en film som en hyllning till alla som bär Djurgårdströjan med stolthet och som en hyllning till Vår Stad Stockholm.

SAMHÄLLSNYTTA ELLER AFFÄRSNYTTA
GEMENSAMT VÄRDESKAPANDE FÖR EN STARKARE STAD


Det behövs nya idéer, engagemang och partnerskap för att utveckla Stockholm genom idrotten. Vi i Djurgårdens IF har över 125 års samlad erfarenhet av att göra skillnad i människors liv genom upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott. Vi är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening och Stockholms Stolthet och vill så vara i minst 125 år till.

Vår Stad är en del av ett omfattande och ständigt pågående arbete för att fortsätta vara en attraktiv, framåtsträvande, jämställd och inkluderande idrottsförening som hela tiden strävar efter att vara i takt med samtiden.

Det är i mötet och samspelet mellan upplevelseidrotten, föreningsidrotten och spontanidrotten som vi, i ett första skede, når flest människor och, i ett andra skede, kan erbjuda samma människor en plattform för fortsatt och uthålligt engagemang oavsett det är i form av upplevelsen på läktaren, som spelare eller ledare i föreningen eller via spontanidrottens aktiviteter runt om i vår stad.

Något förenklat kan man säga att Vår Stad vill använda alla de kontaktytor som Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll via sin upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott tillhandahåller året om, för att skapa fler interaktioner mellan, dels våra egna verksamheter, men också mellan oss och våra partners. Genom fysiska möten där människor kommer i kontakt med Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll olika verksamheter (på planen, på läktaren, i skolan, i bostadsområdet) kan vi skapa ett engagemang för föreningen som på sikt, hoppas vi, ska generera fler aktiva, ledare och supportrar. Det bidrar till att stärka föreningens attraktionskraft samtidigt som vi kan erbjuda en inkluderande gemenskap för de som vill vara med.

Läs gärna mer om arbetet för Vår Stad i vår digitala broschyr nedan. Om du ser möjligheter att aktivera Dig eller Din organisation, i samarbete med oss på Djurgården för att skapa mervärden för ännu fler i Vår Stad, tveka inte att kontakta oss så tittar vi närmare på vad vi kan göra tillsammans.

Läs mer om vår stad