• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Idag 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Vår stad

VÅR STAD

Hockey och fotboll FÖR ETT STARKT DJURGÅRDENS IF OCH ETT STARKT STOCKHOLM

Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll har påbörjat ett stort arbete tillsammans med att samordna respektive klubbs arbete för en bättre stad under namnet ”Vår Stad”. Detta är ett samlingsbegrepp för vårt arbete i Stockholm vad gäller upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott i samverkan med staden, näringslivet och stockholmarna.

Som en del i det här arbetet har vi tillsammans med ett antal spelare, ledare, supportrar och samarbetspartners tagit fram en film som en hyllning till alla som bär Djurgårdströjan med stolthet och som en hyllning till Vår Stad Stockholm.

SAMHÄLLSNYTTA ELLER AFFÄRSNYTTA
GEMENSAMT VÄRDESKAPANDE FÖR EN STARKARE STAD


Det behövs nya idéer, engagemang och partnerskap för att utveckla Stockholm genom idrotten. Vi i Djurgårdens IF har över 125 års samlad erfarenhet av att göra skillnad i människors liv genom upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott. Vi är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening och Stockholms Stolthet och vill så vara i minst 125 år till.

Vår Stad är en del av ett omfattande och ständigt pågående arbete för att fortsätta vara en attraktiv, framåtsträvande, jämställd och inkluderande idrottsförening som hela tiden strävar efter att vara i takt med samtiden.

Det är i mötet och samspelet mellan upplevelseidrotten, föreningsidrotten och spontanidrotten som vi, i ett första skede, når flest människor och, i ett andra skede, kan erbjuda samma människor en plattform för fortsatt och uthålligt engagemang oavsett det är i form av upplevelsen på läktaren, som spelare eller ledare i föreningen eller via spontanidrottens aktiviteter runt om i vår stad.

Något förenklat kan man säga att Vår Stad vill använda alla de kontaktytor som Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll via sin upplevelseidrott, föreningsidrott och spontanidrott tillhandahåller året om, för att skapa fler interaktioner mellan, dels våra egna verksamheter, men också mellan oss och våra partners. Genom fysiska möten där människor kommer i kontakt med Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll olika verksamheter (på planen, på läktaren, i skolan, i bostadsområdet) kan vi skapa ett engagemang för föreningen som på sikt, hoppas vi, ska generera fler aktiva, ledare och supportrar. Det bidrar till att stärka föreningens attraktionskraft samtidigt som vi kan erbjuda en inkluderande gemenskap för de som vill vara med.

Läs gärna mer om arbetet för Vår Stad i vår digitala broschyr nedan. Om du ser möjligheter att aktivera Dig eller Din organisation, i samarbete med oss på Djurgården för att skapa mervärden för ännu fler i Vår Stad, tveka inte att kontakta oss så tittar vi närmare på vad vi kan göra tillsammans.

Läs mer om vår stad