• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec

Bli medlem i Djurgården Hockey

Därför ska du bli medlem!

En del av Djurgården Hockey

Som medlem blir du en del av föreningen och för dig över 18 år innebär det också rösträtt beroende på när du blev medlem. Du får alltså inte bara hem ett medlemskort i brevlådan - du blir också en av de som har möjlighet att påverka Djurgården Hockeys framtid.

Förmåner och erbjudanden

Visa var ditt hjärta hör hemma!

Vi vill att ett medlemskap hos Djurgården Hockey ska ge mer än bara känslan av tillhörighet. Vi arbetar aktivt med att utveckla medlemskapet genom att bland annat ta fram fler förmåner för dig som är medlem i Djurgården Hockey. Dessutom kommer du få ta del av en mängd olika erbjudanden från våra partners och även på specifika produkter från Djurgårdsbutiken.

Det här får du som medlem varje säsong.

• Två matcher under säsongen har vi medlemsdag vilket innebär att du får köpa upp till 4 biljetter till ett riktigt förmånligt pris.
  • Medlemspriser på alla säsongskort till säsongen 2019/20. Läs mer om säsongskort och priser här.
  • Inbjudan till medlemskvällar i samband med två hemmamatcher. Kvällen kommer innehålla intervjuer med intressanta hockeyprofiler och uppladdning inför matchen. Datum för träffarna mailas ut med god framförhållning.
  • 30 % rabatt på en valfri Djurgårdssouvenir i Djurgårdsbutiken som välkomstgåva när du blir medlem.
  • Alltid 10 % rabatt på alla Djurgården Hockey-souvenirer i Djurgårdsbutiken i Globen och i webbshopen.
  • Medlemsbiljetter till alla matcher på sektion A7-A11.
  • Möjligheter att köpa biljetter på aktiv sittplats med rabatt.
  • Förtur till att köpa lösbiljetter till utvalda heta matcher, till exempel i slutspel.
  • Ta del av erbjudanden från partners till DIF Hockey. Listan uppdateras löpande under säsongen
  • Mailutskick 1 gång per månad där exklusiva erbjudanden från partners och Djurgården hockey presenteras.
  • Entré till- och rösträtt på föreningens årsmöte.

BLI MEDLEM NU