• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Luleå
LHF

Luleå fortsätter sitt segertåg

1 december 2018 18:05
#RBKLHF

Luleå Hockey fortsätter att vinna hockeymatcher i SHL. Under lördagen kom en ny seger in på kontot när Rögle besegrades på bortaplan. 2-3 skrevs slutresultatet till efter att Niklas Olausson avgjort straffläggningen.


Det var bra drag i Lindab Arena när Rögle tog emot Luleå. Två lag som startade matchen i ett högt tempo och det resulterade i en del misstag på isen. Efter en puckout av Ted Brithén så kunde Luleå sätta 0-1 genom Erik Gustafsson i powerplay.

Publiken levde med i tillställningen och Rögle fick energi, och man fick också bättre ordning på spelet. Luleå hängde inte med i alla svängar, drog på sig många utvisnigar och Leon Bristedt kunde skcika in 1-1 bakom Niklas Rubin i gästernas kasse.

Känslorna svallade även i den andra perioden där det åter var Rögle som styrde det mesta till en början. men Luleå kom in i spelet och tog över. Gästerna skapade många lägen och helt fristående kunde Emil Larsson sätta 1-2 från nära håll.

Luleå hade sedan bud på mer, men Rögle bet tillbaka och skapade också sina chanser för nya mål. Bland annat prickade Mattias Sjögren ribban i powerplay.

Vild hemmapress

Rögle pressade på för en kvittering i den tredje perioden. Man skapade en hel del chanser, men Luleå höll emot starkt defensivt som brukligt. 2-2 skulle dock komma. I powerplay fick Linus Sandin pucken i ryggen på en något turlig studs, och sedan in i mål.

Rögle låg sedan på för ett segermål. Främst i förlängningsspelet där backen Kodie Curran bjöd på den ena delikatessen efter den andra. Men straffar krävdes för att kora en vinnare, och där var Luleå urstarka som vanligt.

Två distinkta straffar av Niklas Olausson och Emil larsson, och matchen var avgjord med två poäng till Norrbotten.

Se higlights från matchen på SHL Play!