• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Rögle
RBK

Serieledarna ska fälla glödhett Rögle

2 november 2018 15:00
#DIFRBK

Djurgården klev på torsdagen upp i serieledning men jagas av fyra klubbar i tabelltoppen. Kan stockholmarna behålla sin topplacering när glödheta Rögle med Ted Brithén i spetsen kommer till Hovet?


Noterbart Djurgården

– Djurgården tog fem av sex möjliga poäng i mötena med Linköping tisdag och torsdag. Under torsdagen vann stockholmarna med 2-1 på Hovet efter att Linus Hultström och Daniel Brodin nätat.

– Segern innebar också att Djurgården tog över serieledningen i SHL. Luleå, Malmö och Frölunda har också 28 poäng, men stockholmarna har en match mindre spelad och dessutom bättre målskillnad.

– Daniel Brodin klev i och med sin kasse upp i ensam ledning i skytteligan. Den nyblivne uttagne forwarden till Karjala Tournament har nu gjort nio mål den här säsongen.

Noterbart Rögle

– Rögle besegrade Växjö med hela 6-3 på torsdagen och tog tredje raka segern. Det var också den fjärde viktorian på de fem senaste matcherna. Den fina formen har gjort att klubben klättrat till tolfte plats i tabellen med 17 inspelade poäng.

– Tre av målen i segermatchen på torsdagen kom i powerplay och Kodie Curran, Ted Brithén och Linus Sandin var målskyttarna.

– Just Ted Brithén har inlett säsongen riktigt bra. På 14 matcher har forwarden stått för 12 poäng, fördelat på sex mål och sex assist. Det räcker till en niondeplats i poängligan och en femteplats i skytteligan.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFRBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.