• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Malmö straffade Djurgården i hetsig match

29 september 2018 18:05
#MIFDIF

Det svängde och var kampfyllt när Malmö och Djurgården drabbade samman. Malmö drog det längsta strået i en tät match när man efter straffar kunde knipa två poäng och segra med 4-3.


Det var en rejäl målfest och svängig inledning vi bjöds på när Malmö och Djurgården drabbade samman under lördagseftermiddagen. Djurgårdne inledde målskyttet på ett urtjusigt sätt när man snurrade upp Malmös försvarsbox, och Emil Bemström serverades öppet mål fram till 0-1.

Malmö kom dock tillbaka när Lars Bryggman kvitterade till 1-1 i boxplay, innan Olle Alsing kunde återställa ordningen för Djurgårdens del när han dundrade in 1-2 från backplats.

Målfesten kom dock att fortsätta när Marcus Sylvegård på egen hand skickade iväg ett rappt handledsskott upp i krysset fram till 2-2 i en rejäl fartfest.

– Ja, vi måste få till lite längre anfall. Annars slutar det mest med att vi bara får åka skridskor upp och ner hela tiden, sa Lars Bryggman i Malmö till C More i paus.

Heta känslor efter avblåsningarna

Den andra perioden gick i något lugnare tempo. Båda lagen hade heta chanser, men det var i samma frenesi i skridskoåkningen. Istället blev det mer kamp mellan spelarna och det var ofta munhuggning efter avblåsningarna.

Den tredje perioden fortsatte i samma stil, men när Niklas Arell sprätte in 3-2 med en backhand halvvägs in i den tredje perioden vädrade många i hemmapubliken en seger.

Djurgården kom dock snabbt tillbaka när Daniel Brodin skrinnade sig fri och mellan benen på Alsenfelt prickade in 3-3.

Efter en mållös förlängning krävdes straffar, och där var Malmö strået vassare. Djurgården missade sina första två straffar, medans Malmö satte sina två där Konstantin Komarek blev hemmalagets stora hjälte.

Se highlights här!