• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Malmö straffade Djurgården i hetsig match

29 september 2018 18:05
#MIFDIF

Det svängde och var kampfyllt när Malmö och Djurgården drabbade samman. Malmö drog det längsta strået i en tät match när man efter straffar kunde knipa två poäng och segra med 4-3.


Det var en rejäl målfest och svängig inledning vi bjöds på när Malmö och Djurgården drabbade samman under lördagseftermiddagen. Djurgårdne inledde målskyttet på ett urtjusigt sätt när man snurrade upp Malmös försvarsbox, och Emil Bemström serverades öppet mål fram till 0-1.

Malmö kom dock tillbaka när Lars Bryggman kvitterade till 1-1 i boxplay, innan Olle Alsing kunde återställa ordningen för Djurgårdens del när han dundrade in 1-2 från backplats.

Målfesten kom dock att fortsätta när Marcus Sylvegård på egen hand skickade iväg ett rappt handledsskott upp i krysset fram till 2-2 i en rejäl fartfest.

– Ja, vi måste få till lite längre anfall. Annars slutar det mest med att vi bara får åka skridskor upp och ner hela tiden, sa Lars Bryggman i Malmö till C More i paus.

Heta känslor efter avblåsningarna

Den andra perioden gick i något lugnare tempo. Båda lagen hade heta chanser, men det var i samma frenesi i skridskoåkningen. Istället blev det mer kamp mellan spelarna och det var ofta munhuggning efter avblåsningarna.

Den tredje perioden fortsatte i samma stil, men när Niklas Arell sprätte in 3-2 med en backhand halvvägs in i den tredje perioden vädrade många i hemmapubliken en seger.

Djurgården kom dock snabbt tillbaka när Daniel Brodin skrinnade sig fri och mellan benen på Alsenfelt prickade in 3-3.

Efter en mållös förlängning krävdes straffar, och där var Malmö strået vassare. Djurgården missade sina första två straffar, medans Malmö satte sina två där Konstantin Komarek blev hemmalagets stora hjälte.

Se highlights här!