• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Malmö straffade Djurgården i hetsig match

29 september 2018 18:05
#MIFDIF

Det svängde och var kampfyllt när Malmö och Djurgården drabbade samman. Malmö drog det längsta strået i en tät match när man efter straffar kunde knipa två poäng och segra med 4-3.


Det var en rejäl målfest och svängig inledning vi bjöds på när Malmö och Djurgården drabbade samman under lördagseftermiddagen. Djurgårdne inledde målskyttet på ett urtjusigt sätt när man snurrade upp Malmös försvarsbox, och Emil Bemström serverades öppet mål fram till 0-1.

Malmö kom dock tillbaka när Lars Bryggman kvitterade till 1-1 i boxplay, innan Olle Alsing kunde återställa ordningen för Djurgårdens del när han dundrade in 1-2 från backplats.

Målfesten kom dock att fortsätta när Marcus Sylvegård på egen hand skickade iväg ett rappt handledsskott upp i krysset fram till 2-2 i en rejäl fartfest.

– Ja, vi måste få till lite längre anfall. Annars slutar det mest med att vi bara får åka skridskor upp och ner hela tiden, sa Lars Bryggman i Malmö till C More i paus.

Heta känslor efter avblåsningarna

Den andra perioden gick i något lugnare tempo. Båda lagen hade heta chanser, men det var i samma frenesi i skridskoåkningen. Istället blev det mer kamp mellan spelarna och det var ofta munhuggning efter avblåsningarna.

Den tredje perioden fortsatte i samma stil, men när Niklas Arell sprätte in 3-2 med en backhand halvvägs in i den tredje perioden vädrade många i hemmapubliken en seger.

Djurgården kom dock snabbt tillbaka när Daniel Brodin skrinnade sig fri och mellan benen på Alsenfelt prickade in 3-3.

Efter en mållös förlängning krävdes straffar, och där var Malmö strået vassare. Djurgården missade sina första två straffar, medans Malmö satte sina två där Konstantin Komarek blev hemmalagets stora hjälte.

Se highlights här!