Högström förlänger kontraktet - 3 år till
Publicerad: 2018-02-07
Nyhet
Marcus Högström har mest istid av alla spelare i SHL - den istiden kommer han fortsätta att spela i Djurgården. Backen har kritat på en förlängning på 3 år.

Marcus Högström har varit en viktig kugge för Djurgården ända sen han kom till kluben inför kvalserien 2014. Han var med och tog oss upp till SHL och gjort oss till ett stabilt lag i högsta serien. Marcus har kontrakt över nästa säsong men nu väljer vi att förlänga kontraktet med honom i ytterligre tre år fördelat på 1+2.
Det betyder att han kommer bära vår tröja till 2022.
– Det känns jättebra. Det ska bli kul att fortsätta vara en del av Djurgården. Mitt mål är att vinna med Djurgården säger Högström.
För vår del är det en viktig pusselbit som är bra i alla speformer på isen och som nu kommer vara med och visa nya Djurgårdare hur vi spelar ishockey de kommande åren.
– Det ser jag fram emot. Jag tycker om att ta ansvar och bidra så det känns naturligt. En stor del i beslutet är att jag har varit med på resan från kvalserien och hit. Jag känner att jag vill vara en del av den sista biten också - att bli ledande i Europa och slåss om guld år efter år.

Grattis till Marcus och det nya kontraktet.
Se honom på lördag när Karlskrona kommer på besök. Biljetter här

Djurgården Hockey