Idag är det final - match fyra på Hovet
Publicerad: 2019-04-27
Slutspel
Vi ligger under i finalserien med 1-2 i matcher och har möjlighet att kvittera idag. Men då krävs det seger. Vi är tillbaka på Hovet och har fyllt samtliga platser för länge sen. Kom i tid och följ JK:s uppmaningar.

Vi är redo för nästa match i finalserien. Det är återigen vi som ligger efter med en match. De har tagit sina segrar på hemmaplan och nu är det vår tur att ha en extraspelare i form av publiken på vår sida. Vi vill komma ut hårt, snabbt och bestämt. Det kan ni hjälpa till med. Kom i tid till matchen och håll upp de plakat som liger på din plats. Då kommer inramningen från Järnkaminerna att få den effekt som den är tänkt.
Det är spelet med en man mer på isen som är den tydligaste skillnaden mellan oss. Vi har inte kommit upp i den nivå vi vill under slutspelet och inte i finalspelet. Det har varit tydligt i båda våra förluster på bortais där vi släppt in sammanlagt 5 mål i den spelformen. Samtidigt så har vi bara fått två utvisningar med oss i Göteborg där de haft nio chanser.
i slutspelet är det tre spelare från oss som sticker ut i målproduktionen. Sebastian Strandberg har gjort 7 och Axel Jonsson Fjällby samt Dick Axelsson har gjort 6. Linus Hultström är bäste producerande back i laget med 5+5.
15:15 är det nedsläpp men var på läktarna från 15 så kör vi stenhårt redan då.

Djurgården Hockey