Roger Öhman slutar som tränare
Publicerad: 2018-04-24
Nyhet
Efter ett år som tränare för vårt damlag så väljer Roger Öhman att sluta. – Vi är nöjda med det arbete som Roger har lagt ner hos oss. Det är tråkigt att han väljer att inte stanna kvar men vi skiljs som vänner och har full respekt för hans beslut, säger Nils Ekman sportchef. – Det är alltid tråkigt att lämna en klubb. Jag har fått ett proffsigt mottagande av Djurgården men känner att jag just nu behöver en annan utmaning, säger Roger Öhman som kommer flytta tillbaka till Malmö och vara nära sin familj.

Roger Öhman kom in som huvudtränare i Djurgårdens damlag till den här säsongen.
– Jag har blivit väldigt proffsigt omhändertagen och mottagen av Djurgården sen dag ett när jag kom hit. Det är en proffsig organisation. Jag känner att jag just nu behöver en annan utmaning, säger Roger Öhman.

Roger var en del i vår fortsatta satsning på damorganisationen. Han var vår förste tränare som var anställd på heltid. Det har varit en turbulent säsong där laget var skadedrabbat inledningsvis och det satte laget i en pressad situation. Spelmässigt kom vi i fas i takt med att skadeläget förbättrades och segrarna kom. – Vi är nöjda med det arbete som Roger har lagt ner hos oss. Det är tråkigt att han väljer att inte stanna kvar men vi skiljs som vänner och har full respekt för hans beslut, säger Nils Ekman sportchef.

Vi har påbörjat arbetet med att hitta en ersättare till Roger och kommer presentera den personen så fort det blir klart.
Vi tackar Roger för hans tid i Djurgården och önskar honom lycka till i fortsättningen.

Mattias Lönngren