Information vid ytterligare biljettsläpp under slutspelet

16 mars 2023 18:00
Biljetter

Med start i måndags har vi öppnat upp biljettförsäljningen till Djurgårdens två första kvartsfinaler. Här följer information för hur eventuella ytterligare biljettsläpp under slutspelet kommer att fungera, med fortsatt förtur för medlemmar och säsongare.


På lördag, 18:e mars, startar det HockeyAllsvenska slutspelet. Djurgården ställs mot Karlskoga i kvartsfinal och Stockholmslaget kliver in med hemmaplansfördel. Det betyder match på Hovet både lördag den 18:e mars samt måndag den 20:e mars, två matcher som du sedan i måndags har chansen att säkra dina biljetter till här.

Vid avancemang från kvartsfinal väntar semifinal - och vid ytterligare avancemang därefter final. Varje eventuellt avancemang kommer att betyda ytterligare biljettsläpp.

Inför varje tillkommande hemmamatch under slutspelet kommer information att skickas ut på mail med instruktioner, samt publiceras här på hemsidan. Se därför till att du tar del av våra mail och att vi har en korrekt mailadress registrerad, samt håll utkik i våra digitala kanaler.

Biljettsläpp under pågående matchserie

Då samtliga matchserier under slutspelet spelas över bäst av sju kan ytterligare hemmamatcher tillkomma under seriernas gång. Vi kommer då, likt tidigare, att släppa upp biljetter till dessa matcher med en förtur som gäller säsongare samt alla befintliga och blivande medlemmar i Djurgården Hockey.

Förturen kommer att öppna samma kväll som det blir klart med en ytterligare hemmamatch och håller öppet till dagen efter. För tider och övriga detaljer ber vi dig att avvakta till dess att det kommuniceras.

Det allmänna biljettsläppet till tillkomna matcher sker efter att medlems- och säsongskortsförturen stängt. Även här ber vi dig att invänta ytterligare information, som alltså kommer att presenteras här på hemsidan samt mailas ut.

Notera att säsongskortsinnehavare med slutspelstillägg har sin biljett garanterad och inte behöver göra något aktivt val. Dessa behåller befintlig plats genom hela slutspelet, även i en eventuell sjunde final.

Mer frågor? Läs vår FAQ

Har du ytterligare frågor och funderingar kring våra slutspelsbiljetter?

Läs gärna vår FAQ här.