Happy Boss

6 september 2016 14:54

Djurgården och Happy Boss har ingått ett nytt samarbetsavtal. Happy Boss underlättar vardagen genom att leverera allt som behövs till kontoret.


- Vi är glada över att tillsammans med Happy Boss kunna förbättra och underlätta arbetet på kontoret. De är dessutom ett väldigt innovativt och ambitiöst bolag som inspirerar. De är nytänkande och det är jättekul att ha med dem i familjen, säger Djurgården Hockeys säljledare Tobias Skogs.

Fredrik Belfrage, VD på Happy Boss, vilka är ni?

- Vi som startade Happy Boss hade alla jobbat inom området kontorsteknik och hade samlat ihop en sammanlagd branscherfarenhet om hela 34 år. Vi mötte kunder som var trötta på att få fakturor till höger och vänster utan att förstå varför och som dessutom behövde anpassa sig till hur leverantörens processer såg ut istället för hur deras egen verklighet var. Vi vill underlätta vardagen för våra kunder genom att vara mer flexibla än vad man har möjlighet att vara i en stor organisation.

- Vi vill erbjuda marknaden ett alternativ till de stora drakarna och vill att affärer ska vara enkla, flexibla och personliga.

Hur kommer det sig att ni väljer att samarbeta med Djurgården Hockey?

- Vi är redan med i Djurgården Fotboll och det tycker vi är toppen med väldigt mycket positiva företag. Vi tycker att det är ett bra sätt att göra affärer i nätverk och Djurgårdens nätverk är ett av de som faktiskt fungerar utan att man behöver vara ”säljig” och man får dessutom ett bra forum att ta med sina kunder på.

Vad ger det för fördelar att synas i idrottssammanhang?

- Vi gillar sport på företaget och vi tycker att det känns bra att kunna bidra till att idrotten i Sverige får en bra plats. Vi har valt att satsa på Djurgården då vi tycker att föreningens värderingar stämmer väldigt bra överens med vår syn på idrott.

Händer det något annat spännande för er framöver?

- Vi har precis haft vår femårsfest där vi bjöd in alla våra kunder till ett stort Beach Party på Grodhavet som ligger vid Pampas. Det blev väldigt uppskattat och de sista gästerna gick tillsammans vidare på stan när vi stängde klockan ett. Efter festen har vi fått en mängd tackmail som tackar för att vi är en sån rolig leverantör och att de fått mycket bra kontakter till sina egna nätverk via oss, vilket är väldigt kul då vi inte bara ser till att kunderna är nöjda med de tjänster vi levererar utan även med det som vi gör för dem runt omkring. Vi kallar det Living Happy Boss.

- Vi håller också som bäst på att etablera oss i Göteborg vilket är väldigt spännande och det ska bli kul att se vad det ger.

Nu har ni fem år i branschen - hur kommer sig er fantastiska utveckling?

- Många frågar oss hur vi kunnat nå så långt på så kort tid. Hemligheten är att vi inte är rädda för att jobba och ge det lilla extra. Vi har också jobbat mycket med att rekrytera bra personal och se till att de trivs. Detta har resulterat i att vi gått från 0 till 50 000 000 kronor i omsättning med vinst på fem år. Vi har under vägen dessutom blivit nominerade och vunnit priser till DI Gasell, EY Entrepreneur of the year och Sveriges Guldbolag samt att vi är AA-ratade.

- Men vi nöjer oss inte. Vårt nya mål är att dubbla och nå 100 000 000 kronor i omsättning inom tre år och vi hoppas att Djurgården är med oss hela vägen.

- Om ni vill veta mer om vårt enkla koncept kan ni kolla på vår reklamfilm efter den här artikeln. Besök även gärna vår hemsida på www.happyboss.se.