Vi söker personal till SDHL-lagets matcher

8 augusti 2022 12:00

En ny SDHL-säsong närmar sig och Djurgården söker nu dig med ett stort hockeyintresse, flexibilitet, lojalitet mot gruppen samt föreningen och som besitter en god social kompetens. Ta chansen att jobba med våra dammatcher och se framtidens kvinnliga stjärnor på Hovets is.


I din roll kommer du få vara en del av ett sammansvetsat team som jobbar nära ihop under damlagets samtliga hemmamatcher. Det betyder att du dessutom ges chansen att uppleva hockey av hög klass, där många av framtidens idoler för våra ungdomar finns med ute på isen.

Vi söker alltså dig som brinner för hockey, som har en vilja att bidra och som gillar att arbeta med människor. Det är givetvis ett stort plus om du dessutom har erfarenhet från uppdrag i liknande miljöer sedan tidigare.

Har du erfarenhet av OVR?

Till damlagets matcher söker vi, utöver ovanstående, även specifikt dig som tidigare jobbat med OVR. Har du erfarenhet av OVR och vill ingå i vårt härliga team runt SDHL-matcherna? Hör i så fall mer än gärna av dig med just din ansökan.

Så här blir du en i Djurgårdsteamet

Vill du arbeta vid våra dammatcher? Tveka inte att skicka in din ansökan till Håkan Klevfors[email protected] och berätta varför just du skulle passa in i vårt härliga Djurgårdsteam.