• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt

Holtz med i truppen imorgon

28 januari 2019 12:05
Nyhet

Alexander Holtz har spottat in poäng i våra juniorled och kommer vara ombytt till matchen mot Färjestad. 17 år och sex dagar gammal.
– Det är en lovande, spännande forwards vi har. Som gjort det bra, jättebra i vårt J20lag. Han kommer vara ombytt men sen får vi se hur mycket eller om han spelar, säger Robert Ohlsson.


När Alexander Holtz drar på sig A-lagets tröja är han 17 år och sex dagar gammal. Han har spelat 80 matcher i våra ungdoms- och juniorlag. På 80 matcher har han svarat för 91 mål och 56 assist. Han vet var målet står helt enkelt.

– Det är en lovande, spännande forwards vi har. Som gjort det bra, jättebra i vårt J20lag. Han kommer vara ombytt men sen får vi se hur mycket eller om han spelar, säger Robert Ohlsson efter dagens träning.

Om det blir speltid för den otroligt lovande junioren så är det en sak han är tänkt att bidra med.
– Han ska bidra i offensiven. Han är en målskytt och en stark offensiv spelare så ska han med är det det han ska bidra med, fortsätter Robban.
Alexander själv ser fram emot morgondagen.
– Det ska bli sjukt mäktigt. Det är en dröm jag alltid haft. Ska bara försöka spela mitt spel. Klart jag är lite nervös men mest förväntansfull. Hoppas kunna ta mycket skott och jobba hårt, säger han.
Även om det är den faktiska debuten så har han tänkt på tillfället när han skulle åka in på isen för Djurgårdens A-lag för första gången.
– Det är klart man har drömt om att komma in på Hovet och få hänga en i sin debut. Det är tanke man lekt med, säger Alexander Holtz Imorgon väntar Färjestad på Hovet och det finns biljetter kvar. Boka här