Possler förlänger i 2 år
Publicerad: 2018-04-24
Nyhet
Med 7 mål och 16 assist och ett ständigt slit satte Gustav Possler avtryck på säsongen. Vi är nu överens om en förlängning i två år. – Det var inget att tveka på. Jag vill vara med på resan, säger Gustav Possler.

Vi har kommit överens med Gustav Possler om en kontraktsförlängning på ytterligare 2 år. Gustav gjorde totalt 7 mål och 16 assist den här säsongen och har spelat i flera olika kedjor.
– Gustav har efter fjolårets oturliga skada och den tuffa konkurrensen i höstas haft en väldigt positiv utvecklingskurva från december månad och framåt. Han har fungerat bra i flera olika omgivningar vilket gör honom möjligt användbar i olika roller och kedjekombinationer nästkommande år. Vi har en stark tro att vi med Gustavs hjälp ska kunna fortsätta utveckla hans spel och poängproduktivitet mot en riktigt hög SHL-nivå, säger strategiske sportchefen Joakim Eriksson.

23-åringen ser fram emot två år till i Djurgården.
– Det känns grymt bra. Jag känner att vi har något bra på gång och jag vill vara med på den resan. Det var inget att tveka om när jag fick förslaget. Jag gillar fansen, lagkamraterna och ja jag trivs, säger Gustav.
Han har tagit steg den här säsongen och vill fortsätta utvecklas som spelare.
– Jag vill bli bättre på allt. Bli en mer allround spelare säger han.

Lagbygget fortsätter och nu är det en mindre pusselbit att lägga.

Difhockey