Positivt resultat trots avbruten säsong
Publicerad: 2020-06-08
Nyhet
Resultatet för koncernen blev +1,6 mkr. Det egna kapitalet uppgår till 29,8 mkr och de likvida medlen var 30 mkr. – Vi visar upp positiva siffror för sjätte året i rad och det är såklart glädjande trots att vi är mitt i en pandemi som förkortade säsongen. Jag vill tacka alla som skaffade stödbiljetter, de blev viktiga. Sammantaget ger det oss en förhållandevis god grund att stå på inför den kommande säsongens utmaningar, säger VD Jenny Silfverstrand.

Djurgården Hockeys bokslut för 2019/20 är nu färdigt. Resultatet för koncernen blev +1,6 mkr. Det egna kapitalet uppgår till 29,8 mkr och de likvida medlen var 30 mkr. Det innebär att klubben har en förhållandevis god ställning inför den kommande säsongen då en betydande förlust kommer att vara ofrånkomlig i rådande samhällssituation.

– Vi visar upp positiva siffror för sjätte året i rad och det är såklart glädjande trots att vi är mitt i en pandemi som förkortade säsongen. Jag vill tacka alla som skaffade stödbiljetter, de blev viktiga. Sammantaget ger det oss en förhållandevis god grund att stå på inför den kommande säsongens utmaningar, säger VD Jenny Silfverstrand.

Tidpunkten för när spel inför publik blir tillåten samt att alla trogna Djurgårdare förnyar sina säsongskort och att våra företagspartners fortsätter blir avgörande för hur vi kan övervintra under det kommande året och vara rustade inför en mer normal framtid.

Djurgården Hockey