Köp en stödbiljett – och vinn Josefsons tröja
Publicerad: 2020-09-25
Nyhet
Stödbiljetten är tillbaka. Vi får inte ha er på våra läktare på söndag. Vi ber ändå om ert stöd på en digital läktare. Köp en stödbiljett och var med i utlottningen av Jacob Josefsons matchanvända och signerade försäsongströja. Swisha 50 kronor, eller valfritt belopp, till 123 404 13 49 eller genom att scanna QR-koden i bilden ovan.

Vi kommer inleda den här säsongen utan publik på läktarna. Det är naturligtvis inte så vi vill spela våra matcher. Vi behöver er på våra läktare. Det påverkar inte bara vårt spel och tar bort Sveriges bästa stämning. Det påverkar oss även negativt ekonomiskt.
Vi har vidtagit flera åtgärder för att hålla nere våra kostnader sedan pandemin bommade igen förra säsongen och att ni saknas på läktarna är kännbart.  Nu kan du stötta oss digitalt genom att köpa en stödbiljett. De som köper en biljett deltar i utlottningen av Jacob Josefsons använda försäsongströja – signerad förstås.

Biljetterna kostar 50 kronor, men du kan swisha valfritt belopp. Varje enskild biljett deltar i utlottningen. Har du köpt för en större summa, så har du alltså fler chanser att vinna; köper du för 200 kronor har du alltså fyra aktiva biljetter. 

Vi kommer avsluta varje enskild stödomgång när matchen är slut. Efter det räknas stödbiljetter köpta till nästa hemmamatch och ingår i den omgångens utlottning. 

Swisha 50 kronor, eller valfritt belopp, till 123 404 13 49 eller genom att scanna QR-koden i bilden ovan.

Vi önskar alla lycka till och vill ha er på våra fysiska läktare så fort det är möjligt.

Alltid tillsammans för Djurgården – och tack för ditt stöd!

Djurgården Hockey