• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt

"Man ska hylla Alexander för hela säsongen"

16 januari 2019 13:27

Tom Nilsson missade de två senaste matcherna på grund av en magsjukdom. Nu är han tillbaka i hård träning och redo för Brynäs på fredag. Samtidigt passar han på att hylla Alexander Urbom och Jason Garrison.


– När vi åkte upp till Skellefteå kände jag att jag började må dåligt och det visade sig vara en magsjuka. Den höll mig borta från spel och det var först under söndagen som jag kände att jag började må bättre igen. Nu är allt bra och jag känner mig frisk. Det är aldrig roligt att vara vid sidan av isen. Det har jag gått igenom väldigt mycket de två senaste åren. Men det är inte så mycket att göra åt en magsjuka, säger Tom.

Under Tom Nilssons frånvaro har Alexander Urbom fått utökat förtroende och han har, i de två senaste matcherna, verkligen klivit fram och gjort ett storartat jobb. Tom är inte förvånad.

– Jag kunde inte se matchen i Skellefteå för då låg jag ensam på hotellrummet, men jag såg matchen i lördags och jag tycker verkligen inte man bara ska hylla honom för att han gör det bra då. Man ska hylla honom för hans arbete över hela säsongen. Jag tycker han har varit grymt stabil där bak och jag tycker att han har utvecklat sitt spel och blivit bättre den här säsongen.

Under tiden som Tom har varit sjuk, har även Jason Garrison börjat träna i laget. Jason har ännu inte spelat en match för Djurgården och papprerna har inte skrivits under av migrationsverket än, så Garrisons medverkan i helgens matcher, är i dagsläget osäkert. Tom gillar dock det Garrison har visat upp under träningarna i veckan.

– Först och främst är han väldigt proffsig. Han har haft sina år i världens bästa liga och han för sig själv väldigt professionellt. Sen tycker jag att han ser väldigt bra ut på isen också. Han är snabb, rörlig och bra med puck, samtidigt som han är hård och ganska stor.

Tom ser bara det positiva i att det har kommit in en back som konkurerar om en plats i laguppställningen.

– Det är en del av spelet. Jasom är här för att hjälpa laget. Det gillar jag! Det blir lite konkurrens om platserna men det mår vi backar bra av.