Widing förlänger kontraktet

28 september 2018 13:45
Nyhet

Idag blev det klart att Djurgården och Daniel Widing väljer att förlänga Daniels kontrakt i ytterligare en månad. Både Joakim Eriksson och Daniel Widing ställer sig väldigt positiva till förlängningen.


Joakim Eriksson ord om kontraktsförlängningen med Daniel Widing:

"Vi har idag kommit överens med Daniel Widing om att förlänga situationen med honom som ersättare för Manuel Ågren i ytterligare en månad.

Daniel har uppträtt oerhört professionellt och laglojalt under sin korta tid hos oss. Han har också kommit väldigt bra in i gruppen. I och med att det fortfarande är oklart hur vårt lagbygge kommer påverkas av våra spelare på camperna i Nordamerika så har vi nu gemensamt kommit överens om att utnyttja möjligheten att förlänga avtalet oss emellan i ytterligare en månad. På så sätt får båda parter ytterligare 10 matcher i SHL och CHL att utvärdera samarbetet huruvida det ska fortgå under resten av säsongen eller inte."

Även Daniel Widing ställer sig väldigt positiv till kontraktsförlängningen:

"Det känns bra att få fortsätta i Djurgården! Det har varit väldigt lätt att komma in i gruppen, och nu har den fysiska formen börjat att bygga upp sig! Jag kanske inte har fått jättemycket speltid, men jag ser förlängningen som ett positivt besked på att jag har gjort det bra och är väldigt glad.

Djurgården spelar en väldig fartfylld hockey med mycket go! Även fast man åker in och kör hårt gäller det att tänka samtidigt. I början funderade man lite på hur man skulle åka, vilka vägar man skulle ta. Nu börjar tankesättet sitta och jag behöver inte fundera lika mycket. Det är en rolig hockey vi spelar här som är väldigt utvecklande. Det är skönt att jag känner att jag kan vara med och bidra."