Erik Walli Walterholm lämnar
Publicerad: 2020-01-13
Nyhet
Erik Walli Walterholm kommer att spela för Timrå resten av den här säsongen. – Walli har under sin tid inom Djurgården varit en väldigt uppskattad spelare och lagkamrat och vi önskar honom lycka till med hans fortsatta utveckling i Timrå, säger Joakim Eriksson.

Erik Walli-Walterholm kommer att lämna oss och spela för Timrå under resterande del av säsongen. 20-åringen har tillhört vår organisation sen 2016 och har alltid levererat för oss. Totalt över 50 mål har han skjutit in och han har bidragit med sin fysik i spelet.
– I och med att vi värvat Daniel Widing och så sakteliga får allt fler spelare friska och tillgängliga så har konkurrensen bland våra forwards ökat, säger sportchefen Joakim Eriksson.
– Walli är i en utvecklingsfas där han behöver regelbunden matchning på seniornivå och vi har inte och kommer inte att kunna erbjuda detta i den omfattning som behövs. Walli har under sin tid inom Djurgården varit en väldigt uppskattad spelare och lagkamrat och vi önskar honom lycka till med hans fortsatta utveckling i Timrå, avslutar Joakim.
Vi säger tack för den här gången.

Djurgården Hockey