Djurgården Hockey presenterar Wangeskog som partner
Publicerad: 2022-06-20
Företag
Vi kan med stor glädje välkomna Wangeskog som ny partner till Djurgården Hockey. Föreningen ser fram emot att utveckla vårt redan inledda samarbete, samt är väldigt tacksamma över det viktiga stödet från Wangeskog på resan tillbaka.

Wangeskog är den enda privatägda svenska maskinuthyraren som är rikstäckande med lokala hyrcenter från Kiruna i norr till Trelleborg i söder, en komplett helhetsleverantör som löser det mesta. Man erbjuder projektering och komplett montage för alla bygg, event och industrirelaterade inriktningar såsom tillfällig el, ställning, byggmaskiner, liftar, anläggning, etableringstjänster, fallskydd, ID06, värme och klimat.

Nu tar Wangeskog alltså klivet in i Djurgården Hockey, då man skrivit på för att stötta föreningen i resan tillbaka. Djurgårdsfamiljen välkomnar varmt Wangeskog som ny partner.

– Jag har under en lång tid samarbetat med Djurgården Hockey gällande exponering, nätverk samt event för kunder och personal. Så det är ett självklart val att fortsätta vårt samarbete med Djurgården, kommenterar Erik Ek, regionschef vid Wangeskog.

Djurgården Hockey