• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Han är tillbaka!

1 oktober 2018 17:12
Nyhet

Jonathan Davidsson kommer tillbaka efter camperna med Columbus Blue Jackets. Han väntas flyga hem imorgon och kan spela redan på torsdag om han känner sig ok efter resan. Hemmaåterkomst blir det på lördag.


Jonathan Davidsson var ett de stora utropstecknen under förra säsongen och belönades med en chans att slå sig in i NHL och Columbus Blue Jackets. Han har imponerat på andra sidan och var på gränsen till en ordinarie NHL-plats. Men desto bättre för oss som kommer att få njuta av storebrorsan Davidsson ännu en säsong - och det bör du göra för NHL missar honom inte en gång till.

Jonathan Davidsson var bland de sista forwardsen att lämna Columbus. I "Blue Jackets" vill de ha 14 forwards i truppen, varav 12 spelar och 2 sitter på läktaren. NHL-klubben känner att det är viktigare för Jonathan att få konternuerlig speltid i Djurgården istället för att han ska slussas in och ut ur NHL-laget.

  • Jag ska hem och vinna allt! Jag har sett varje match Djurgården har spelat hittills. Det ska bli oerhört kul att få spela med "Mackan" igen, säger Jonathan Davidsson när vi pratar med honom.

  • Det är otroligt många som har spelat bra men jag vill lyfta Brodin! Han har haft en tuff period i och med att han var skadad nästan hela förra säsongen och nu spelar han hur bra som helst. Nu vill jag bara hem, jag vill vinna guld med Djurgården! Vi ska bli svenska mästare den här säsongen!

Han kommer resa hem i veckan och är på Hovet i nästa hemmamatch mot Luleå så prefekt läge att se bröderna ihop igen. Välkommen hem Jonte!!!!
Biljetter hittar du här