"Svett, Stolthet & Djurgår'n" - en programserie om försäsongen

7 maj 2021 16:00
Program

Med start idag lanserar Djurgården programserien "Svett, Stolthet & Djurgår'n". En serie med målet att punktbevaka försäsongen och resan fram till SHL 2021/2022, med exklusiv förhandsvisning av varje avsnitt för Plus-medlemmar.


I samband med starten av försäsongen för SHL-truppen presenterar Djurgården den nya programserien "Svett, Stolthet & Djurgår'n". Serien, som spelas in löpande under sommaren, är skapad för alla djurgårdare med ambitionen att ge en unik inblick i herrlagets förberedelser. Utöver träningspass, gruppövningar och läger kommer människorna som döljer sig bakom elitidrottarna att lyftas fram. Räkna därför med intervjuer kantade av frågor som pendlar mellan både högt och lågt.

"Svett, Stolthet & Djurgår'n" har som uppdrag att punktbevaka varje aktiv vecka av lagets gemensamma försäsong. Avsnitten kommer därför att ges ut fredagar, med exklusiv förstahandsvisning på Djurgården Hockey Plus. Som Plus-medlem kommer du helt enkelt att kunna se varje avsnitt redan samma dag som det publiceras, medan övriga ges tillgång till avsnittet först en vecka senare.

Har du inget Plus-konto? Ingen fara, signa upp här idag och få direkt tillgång till premiäravsnitten "En ny resa startar".