Joakim Eriksson blir Tillförordnad VD
Publicerad: 2020-06-11
Nyhet
Från den 1 september kommer Joakim Eriksson tillsättas som Tillförordnad VD och klubbdirektör för Djurgården Hockey. Vi förlänger samtidigt hans avtal som strategisk sportchef till 2023. Jenny Silfverstrand kvarstår som VD till den 31 augusti och kommer därefter vara tillgänglig september ut. Rekryteringsprocessen återupptas när framtidsbilden klarnat.

På grund av den rådande bekymmersamma och skakiga samhällssituation samt osäkerhet runt start och genomförande av säsongen 20/21 har styrelsen beslutat om att skjuta fram VD rekryteringen. Målsättningen är att återuppta rekryteringen senare under hösten när framtidsbilden klarnat samt verksamhets- och intäktssituationen blir mer tydlig när det gäller förutsättningar och genomförande av matcher för samtliga lag.

Därför kommer den nuvarande strategiska sportchefen Joakim Eriksson att tillsättas som Tillförordnad VD och Klubbdirektör inom Djurgården Hockey fr.o.m den 1 september 2020.

Joakim avtal som strategisk sportchef har förlängts till och med 2023 och kommer fortsätta verka i den funktionen när ny ordinarie VD har anställts och tillsatts. Nuvarande VD och Klubbdirektör Jenny Silfverstrand avgår som VD den 31 augusti 2020 och kommer att finnas tillgänglig på heltid fram till 30 september hos oss.

Djurgården Hockey