Rolle Stoltz hederspris säsongen 2021/2022

5 mars 2022 15:15

Det är med stor stolthet som Djurgården tilldelar Rolle Stoltz hederspris säsongen 2021/2022 till Linus Arnesson och Nils Strandberg Sarén. Stockholmssonen Arnesson erhåller seniorpriset för sina insatser i herrlaget, samtidigt som juniorpriset går till Strandberg Sarén för sin fina utveckling.


Motivering av vinnaren av Rolle Stoltz hederspris Senior, Linus Arnesson

En spelare som alltid gör sitt yttersta, som spelar med ett stort hjärta och med ett högt uppoffrande spel. Han spelar ett stabilt och funktionellt backspel och vill dessutom hela tiden vill fortsätta att utvecklas. Årets backpris präglas av förmågan att aldrig ge upp, att hela tiden tro och kämpa för det han och laget tillsammans ska åstadkomma. Mina damer och herrar, han som är fostrad i Stockholm och i Djurgården, som har varit ute i världen men som till årets säsong valde att flytta hem och som burit laget med sin närvaro. Som spelat skadad och alltid är redo klockan 19:00 när pucken släpps. Årets seniorpris går till Linus Arnesson.

Motivering av vinnaren av Rolle Stoltz hederspris Junior, Nils Strandberg Sarén

En Djurgårdare sedan barnsben som började att spela hockey i DIF:s hockeyskola och som har gått hela vägen upp genom juniorerna till att göra debut i herrlaget. En lagspelare som alltid sätter sina lagspelare och laget först och som aldrig gnäller. Han har även varit assisterande lagkapten i J20. "Nisse" är en skicklig tvåvägssback som både producerar framåt, men också är ansvarsfull och värdesätter defensiven. Han hade bäst plus/minus i J20 Nationell norra säsongen 2020/2021 och är en väldigt viktig spelare för laget. Alltid en schysst lagkamrat, alltid med en positiv inställning, jobbar alltid hårt och är i alla lägen ett föredöme för yngre spelare i ungdomslag och för yngre juniorer med sitt sätt att vara. Årets seniorpris går till Nils Strandberg Sarén.