Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Joakim Eriksson lämnar Djurgården

8 december 2021 21:00
Officiellt

Joakim Eriksson, strategisk sportchef, har idag meddelat att han efter sju år säger upp sin anställning hos Djurgården Hockey AB.


Joakim hade som lagkapten en avgörande roll i Djurgårdens återkomst till SHL 2014, tog över som sportchef inför säsongen 2015/16 och utvecklade vår sportorganisation starkt med allt bättre placeringar i SHL. Det i form av semifinal 2018, SM-final 2019 och fyra poäng efter tabelltvåan i grundserien 2020 innan slutspelet ställdes in. Föregående och innevarande säsong som påverkats starkt av pandemin har inneburit stora utmaningar både sportsligt och ekonomiskt för Djurgården Hockey.

Vi (styrelse och klubbledning) har jobbat vidare med samma verktygslåda som varit framgångsrik under åren innan pandemin och inom våra tillgängliga ekonomiska ramar. Denna höst har det mesta gått emot oss. Rollen som strategisk sportchef kräver ett ograverat förtroende. När detta ifrågasätts blir uppgiften tung och svår att fullgöra, varför vi respekterar Joakims beslut.

Joakim lämnar sin tjänst med omedelbar verkan. Vår utvecklingsansvarige sportchef Tobias Pehrsson fortsätter som en av två sportchefer. Kompletteringar av den sportsliga ledningen för att stödja våra coacher och laget i arbetet för återfå ett vinnande spel pågår.

Eventuella frågor besvaras av styrelsens ordförande Kaarel Lehiste.