• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep

Sommartider och säsongen som kommer!

10 juli 2020 17:20
Nyhet

Vår VD Jenny Silfverstrand vill önska alla som är och blir engagerade av Djurgården Hockey en trevlig sommar. Hon tittar både framåt och bakåt när vi nu kliver in i juli.


Nu är nästan alla i Djurgården Hockeys organisation iväg på semester. Efter en väldigt annorlunda och bitvis omtumlande vår är det många som är välförtjänta av den vilan i organisationen.

Vi är stolta över att de senaste åren stärkt vår verksamhet så att vi kan möta säsongen med de likvida medel, pengar på banken, som är så viktiga i en tid som denna. Dock tyder mycket på att vi får börja spela våra matcher utan publik, eller med mycket begränsat antal åskådare. Detta innebär att vi kommer ha högre utgifter än intäkter under de månader då vi spelar med restriktioner. Med det som bakgrund och troligt scenario har vi i vårt arbete försökt minimera den förväntade förlusten nästa år för att långsiktigt vara hållbara. Vi har under våren sett över vår verksamhet och förberett för att kunna ta oss an en höst och säsong som vi vet kommer vara utmanade för oss.

Det må vara tråkigt att inte kunna göra alla de aktiviteter vi planerat för eller vara tvungen att dra ner på delar av vår verksamhet men för oss är det ett sätt att ta ansvar för Djurgården Hockey, likt vi har gjort tidigare i svåra och utmanade situationer. Likt tidigare känner vi även nu ett stort stöd, när det behövs så mycket, från alla ni som är engagerade, oaktat hur ni är engagerade med oss. Det värmer.

I samband med att den här säsongen slutade så slutade även några av de som har verkat inom vår organisation. Tack till Mattias Zackrisson som varit med oss inom ungdom- och juniorverksamheten under många år och under den tiden lett oss till flera SM-guld. Tack till Alana som vi gick skilda vägar med i slutet av säsongen och tack till Frida som haft ett föräldravikariat på vår evenemangsavdelning. Slutligen tack till de spelare inom vår dam- och herrverksamhet som fortsätter till andra föreningar eller avslutar sina karriärer. Vi ses!

Självklart även ett stort tack till alla er som följer oss på arenan och på andra sätt samt till er som arbetar med oss varje match så att vi kan genomföra våra dam-, herr-, junior och ungdomsmatcher. Utan er skulle verksamheten snurra långsammare.

Trots ett tidigt avslut på säsongen så sker det roliga saker och ska jag nämna en så är det den positiva kraften som blir när vi och fotbollen gör saker ihop. Bland annat engagemanget runt insamlingen i samband med att säsongen ställdes in och aktiviteterna som sker i Djurgårdsbutiken. Det hoppas jag fortsätter.

Jag brukar säga att vi stänger säsongen som varit i samband med bolagsstämma och årsmöte. Vi valde i juni att skjuta på vårt årsmöte och vi hoppas att vi kan genomföra det som vi brukar den 2 september. Förutom att stänga böckerna då så kommer bland annat en stadgeändring att föreslås: Läs mer här

Framåt månadsskiftet juli/augusti smyger vi igång säsongen 20/21 och en bit in i augusti är alla på plats. Även om det, som nämnts, finns ovissheter om nästa säsong så är vi inriktade på att SDHL sätter igång den 12 september tätt följt av SHL som startar den 19 september med vår första hemmamatch den 24 september mot Frölunda.

Vi tror också på att vår ungdomsverksamhet och vår uppsökande idrott sätter igång och det är kul att se att vår uppsökande idrott med vårt Skol IF växer i antal. Fortsatt arbete kommer även ske rörande de två enskilt viktigaste pusselbitarna för framtiden, träningsfaciliteter anpassat till vår verksamhet och en modern matcharena. Ett arbete som alltid är aktuellt och som aldrig vilar.

När vi får ha fulla läktare igen och se på herrhockey på det viset vi är bortskämda med att göra är för oss idag ovisst. När vi får spela alla våra matcher och bedriva vår elitverksamhet utan utökande medicinska protokoll är också ovisst. Jag är dock övertygad om att om vi fortsätter hålla avstånd, tvättar händerna och följer de råd som ges till oss så kommer det ske tidigare snarare än senare.

Jag önskar er alla en fortsatt fin sommar!
Ta hand om varandra och glöm inte att tvätta händerna!

Varma hälsningar
Jenny