Kallelse till årsmöte för Djurgården IF Ishockeyförening
Publicerad: 2020-05-28

Varmt välkomna till årsmöte för Djurgården IF Ishockeyförening.
Datum: 25 juni 2020, kl. 18:00
Plats: Södra VIP-foajén, Hovet
Ingång: Entré 16 på Hovet
Anmälan: Anmäl dig gärna innan mötet så går det fortare för vid inpasseringen. Anmälan är dock frivillig så har du på årsmötesdagen glömt bort att anmäla dig är du varmt välkommen ändå.
Glöm inte att ta med giltigt medlemskort! Är du ny medlem kan du ta med dig orderbekräftelsen på medlemskapet. (Bli medlem här.)
Mot bakgrund av risken för spridning av coronaviruset och myndigheternas föreskrifter och råd kommer årsmötet att hållas kortfattat och ingen förtäring eller dryck kommer att serveras.

Motioner
Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast tre veckor innan mötet och skickas till [email protected].

Valberedningen
Tre veckor innan stämman kommer valberedningen att gå ut med sitt definitiva förslag inför årsmötet.

Stadgeändring
I Djurgården Hockey stadgar framgår det i §23 att förslag till stadgeändring endast får upptas vid årsmöte om detta anges i kallelsen och att röstning sker vid två av varandra följande årsmöten och/eller föreningsmöten.
Inför detta möte vill vi därmed informera om att det finns ett förslag till ändring som styrelsen vill presentera för medlemmarna. Dessa förändringar av de befintliga stadgarna kommer att vara en punkt på agendan under årsmötet. Förslaget av stadgeändringen är ett tillägg som grundar sig i det gemensamma värdegrundsarbetet som samtliga Djurgårdsföreningar varit del i. Att bedriva verksamheten i enlighet med värdegrunder är en skyldighet som gäller alla Djurgårdsföreningar enligt Alliansens stadgar.
Förslag till tillägg:
Värdegrund
§2 Föreningen ska bedriva sen verksamhet i överensstämmelse med den värdegrund som är fastställd av DIF.

Medlemsavgifter
Styrelsen föreslår att fastställa befintliga medlemsavgifter enligt nedan:
Ungdom upp till 17 år 250 kr
Ungdomar under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att ansöka om ett medlemskap i Djurgården Hockey. Om du tecknar ett medlemskap för ungdom och väljer prenumeration (kort) som betalningsalternativ kommer ditt medlemskap automatiskt uppgraderas till ett medlemskap vuxen när denne fyllt 18 år.
Vuxen 400 kr
Medlemskap för dig som fyllt 18 år.
Pensionär 300 kr
Du som pensionär har ett rabatterat pris på medlemskap i Djurgården Hockey.
Familj 600 kr
Ett familjemedlemskap gäller för samtliga i hushållet som är skrivna på samma adress. Varje familjemedlem får ett personligt medlemskort hemskickat.
Ständig 5000 kr
Medlemskapet för våra allra trognaste medlemmar som innebär att du är medlem i Djurgården Hockey livet ut.

Anmäl dig gärna innan mötet så går det fortare för oss att kontrollera alla vid entrén samt att vi kan planera fika så att det räcker till alla. Anmälan är dock frivillig så har du på årsmötesdagen glömt bort att anmäla dig är du varmt välkommen ändå. För att ha rösträtt på årsmötet behöver du ha varit aktiv medlem i minst sex månader.

Varmt välkommen!

Sker inga justeringar i Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer årsmötet att flyttas till senare datum.

Länk till stadgar och valberedningens uppdrag.
Bilaga 1. Stadgarna

Bilaga 2. Instruktionen för valberedningsarbetet

Djurgården Hockey