• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

Så tänker vi kring nyförvärv

5 februari 2018 11:11
Nyhet

Transferfönstret stänger den 15:e och med tio dagar kvar på det så ger sportchefen en bild av hur vi tänker kring eventuella förstärkningar.


Igår gick vi igenom skadeläget i truppen och det är många som undrar hur vi tänker kring att plocka in nya spelare. Transfersfönstret stänger dessutom om tio dagar och sportchefen Joakim Eriksson ger här en bild av hur vi tänker just nu.
– Såväl coacherna som jag är väldigt nöjda med det lagbygge vi har. När vi blir skadefria så tycker vi att det är ett topplag i SHL med goda chanser att gå långt i slutspelet. Men det är klart att om rätt spelare dyker upp på marknaden så kan vi ändå komma att agera.

Det finns två olika scenarion som vi har inför en eventuell förstärkning.
Spetsspelare
– Om en spetsspelare blir tillgänglig och som vi tycker väsentligt förbättrar våra slutspelschanser så kommer vi givetvis att agera. Tyvärr finns det just nu inte några sådana spelare tillgängliga på marknaden och om någon mot förmodan blir tillgänglig är det många lag som kommer försöka få dennes namnteckning på kontrakt.

Center
– En spelartyp som vi kan komma att rekrytera utifrån breddsyfte är en center. I Antes frånvaro är vi endast 4 naturliga centrar i A-lagstruppen. När vi har haft skador på Lukas Vejdemo och Marcus Davidsson så har Alexander Falk och Henke Eriksson fått vikariera som centrar. De har gjort det jättebra men är inga naturliga centrar och här kan vi komma att behöva ha mer bredd under slutdelen av säsongen.

Där har ni grundkriteriet på de spelare som kan tänkas plockas in. De behöver passa in på minst en av dem.

Nu ser vi fram emot avslutningen innan uppehållet och om det blir en förändring i spelartruppen så meddelar vi det här på hemsidan.