• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Så tänker vi kring nyförvärv

5 februari 2018 11:11
Nyhet

Transferfönstret stänger den 15:e och med tio dagar kvar på det så ger sportchefen en bild av hur vi tänker kring eventuella förstärkningar.


Igår gick vi igenom skadeläget i truppen och det är många som undrar hur vi tänker kring att plocka in nya spelare. Transfersfönstret stänger dessutom om tio dagar och sportchefen Joakim Eriksson ger här en bild av hur vi tänker just nu.
– Såväl coacherna som jag är väldigt nöjda med det lagbygge vi har. När vi blir skadefria så tycker vi att det är ett topplag i SHL med goda chanser att gå långt i slutspelet. Men det är klart att om rätt spelare dyker upp på marknaden så kan vi ändå komma att agera.

Det finns två olika scenarion som vi har inför en eventuell förstärkning.
Spetsspelare
– Om en spetsspelare blir tillgänglig och som vi tycker väsentligt förbättrar våra slutspelschanser så kommer vi givetvis att agera. Tyvärr finns det just nu inte några sådana spelare tillgängliga på marknaden och om någon mot förmodan blir tillgänglig är det många lag som kommer försöka få dennes namnteckning på kontrakt.

Center
– En spelartyp som vi kan komma att rekrytera utifrån breddsyfte är en center. I Antes frånvaro är vi endast 4 naturliga centrar i A-lagstruppen. När vi har haft skador på Lukas Vejdemo och Marcus Davidsson så har Alexander Falk och Henke Eriksson fått vikariera som centrar. De har gjort det jättebra men är inga naturliga centrar och här kan vi komma att behöva ha mer bredd under slutdelen av säsongen.

Där har ni grundkriteriet på de spelare som kan tänkas plockas in. De behöver passa in på minst en av dem.

Nu ser vi fram emot avslutningen innan uppehållet och om det blir en förändring i spelartruppen så meddelar vi det här på hemsidan.