Tack för allt, ”Zacke”
Publicerad: 2020-04-14
Mattias Zackrisson, 34, har gjort ett strålande jobb som tränare i vår juniorverksamhet i sex säsonger. Nu lämnar han Djurgården Hockey och vi önskar honom all lycka i sin fortsatta tränarkarriär.

”Zacke” inledde sin tränarkarriär i Djurgården Hockey säsongen 2014/2015 när han hade huvudansvaret i vårt U16-lag.
Sedan har han tagit kliv i organisationen för varje år som gått.
Både som huvudtränare i J18, och nu senast i J20, och har varit en stor del i bygget av den juniorverksamhet som Djurgården hockey i dag bedriver.
– Mattias har gjort många år i Djurgården Hockey, allt från Ungdomsverksamheten på Mälarhöjdens IP som A-pojk och U16-tränare, vidare till vår Juniorverksamhet som både J18 och J20-tränare. Mattias har gjort både ett professionellt, gediget och utvecklande arbete för föreningen, det råder ingen som helst tvivel kring den saken. Och det är med bakgrund av det som de känns extra tråkigt och ledsamt att inte kunna fortsätta den resan tillsammans, säger Tobias Pehrsson, utvecklingschef i Djurgården Hockey.
– Vi önskar Mattias lycka till i framtida utmaningar, han är en person och besitter ett kunnande som förhoppningsvis kan fortsätta att berika Svensk Ishockey.
Nu blickar vi framåt inom herrsporten, med juniorverksamheten inkluderad, där vi behöver möta kommande säsongs utmaningar både ekonomiskt och sportsligt.
– Det som talar för oss är den kontinuitet och systematik som vi har byggt upp i vår sportsliga arbetsprocess, vilket känns både tryggt och kvalitetssäkrat, säger Pehrsson.

Djurgården Hockey