Nu är det klart

1 oktober 2017 16:00
Nyhet

Linus Hultström är inte bara klar för Djurgården den här säsongen - han har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över nästa säsong. – Det är oerhört kul att vara tillbaka i Djurgården och det ska bli två intressanta säsonger här, säger Linus direkt efter att han lagt ner pennan.


Djurgården har tillsammans med Linus Hultström och hans agent jobbat på att få till en lösning som gynnar bägge parter. Där har vi nu gått i mål.
– Vi är oerhört glada att Linus återvänder till oss och samtidigt förlänger kontraktet med ytterligare en säsong tom 2019. I våra och många andras ögon är Linus en av SHL:s bästa offensiva backar. Hans högerfattning, skridskoskicklighet, passningsspel och fina skott kommer att hjälpa vår fortsatta utveckling i spelet med puck och inte minst hjälpa vårt Power Play som även inledningsvis denna säsong har gått trögt, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Hjärta för klubben
– Djurgården har alltid legat mig varmt om hjärtat och är nummer ett i Sverige så det ska bli skönt att spela här de två kommande åren, säger Linus.
Att Linus verkligen ville till Djurgården har visat sig under förhandlingarna. Det är en spelare som kunde ha gått utomlands för pengar - men som valt att gå till Djurgården.
– I dessa tider då många fans och medlemmar av idrottsföreningar ifrågasätter klubbkänslan hos spelare så vill jag också passa på att lyfta fram Linus tydliga önskan och vilja att spela för Djurgården och ingen annanstans den här och nästkommande säsong. Det är en klubbkänsla som jag vet många efterfrågar och därför tycker jag det är viktigt att lyfta fram detta när nu Linus återvänder till oss, menar Joakim Eriksson.

Vi vill även rikta ett tack till Linus agent som har lyssnat på alla parter och verkligen jobbat för sin klient och oss som klubb under samtalen.

Varmt välkommen tillbaka Linus och det är bara att snöra på dig skridskorna för vi har match på torsdag mot Rögle och hemmapremiär för dig blir på söndag mot Växjö.