• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec

Björnfot stannar i Kings

19 oktober 2019 06:21
Nyhet

Tobias Björnfot kommer inte tillbaka till Djurgården utan stannar kvar i LA Kings organisation.
– Tobias agent Johan Finnström har meddelat mig att LA och Tobias gemensamt kommit överens om att han ska stanna kvar i Nordamerika och fortsätta sin utveckling med spel i AHL, säger Joakim Eriksson.


Tobias Björnfot kom till oss inför säsongen 2016 och gjorde sin A-lagsdebut förra säsongen. 18-åringen har varit en del av truppen under försäsongen med vetskapen att han skulle åka över på LA Kings camper under sommaren. Där har han gjort ett så stort avtryck att de vill behålla honom i sin organisation.
– I och med att Tobias är draftad i första rundan äger LA Kings till fullo beslutsrätten var Tobias ska spela för att på bästa möjliga sätt fortsätta sin utveckling, säger sportchef Joakim Eriksson.
– Tobias agent Johan Finnström har meddelat mig att LA och Tobias gemensamt kommit överens om att han ska stanna kvar i Nordamerika och fortsätta sin utveckling med spel i AHL, fortsätter han.
Tobias har blivit placerad i AHL laget Ontario Reign där han fortsätter säsongen och kan därmed fortfarande plockas upp till Kings igen.
Vi har varit medvetna om förutsättningarna och har som ni vet en stark backbesättning i dagsläget. – Vi har redan byggt vårt lag med vetskapen om att det inte var givet att Tobias skulle återvända. Jason Garrison ansluter till Djurgården den 7 november och adderar ytterligare kompetens till vår redan starka backsida, avslutar Joakim Eriksson.
Den backsidan ställs på isen ikväll igen mot Leksand borta 15:15.