• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Alla detaljer på plats – Norell klar

23 augusti 2018 15:18
Nyhet

Robin Norell har tränat med oss under några veckor och nu är det klart med en utlåning till oss. Ett år gäller avtalet med Chicago.
– Känns jätteskönt att tillhöra DIF. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.


Robin Norell är klar för en comeback i Djurgården. Nu är det inte bara träning som gäller för 23-åringen som vänder hem på ett lån efter 130 matcher i Nordamerika.
– Det ska bli jättekul att få spela matcher. Det är det jag är här för. Känns jätteskönt att tillhöra Djurgården. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.

Robin har spelat i Djurgården sen U-16 och har två säsonger i A-laget på meritlistan inför den här säsongen. Nu har han tränat med laget under några veckor men det här blir den första matchen.
– Jag vill se ett aggressivt spel från mig själv och hitta alla vinklar som vi som backar har när vi hamnar under forechecking. Bra skridskoåkning och komma in allt är det viktiga. Hitta allt man måste klara av i full fart. Matcher är jätteviktigt så skönt att komma igång. Träning är bra men matcher är ännu bättre, avslutar han.

Vi möter Linköping i Linköping ikväll klockan 19:00. Kan du inte vara på plats sänds den på Cmore eller så följer du den i textform på hemsidan.