• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Alla detaljer på plats – Norell klar

23 augusti 2018 15:18
Nyhet

Robin Norell har tränat med oss under några veckor och nu är det klart med en utlåning till oss. Ett år gäller avtalet med Chicago.
– Känns jätteskönt att tillhöra DIF. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.


Robin Norell är klar för en comeback i Djurgården. Nu är det inte bara träning som gäller för 23-åringen som vänder hem på ett lån efter 130 matcher i Nordamerika.
– Det ska bli jättekul att få spela matcher. Det är det jag är här för. Känns jätteskönt att tillhöra Djurgården. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.

Robin har spelat i Djurgården sen U-16 och har två säsonger i A-laget på meritlistan inför den här säsongen. Nu har han tränat med laget under några veckor men det här blir den första matchen.
– Jag vill se ett aggressivt spel från mig själv och hitta alla vinklar som vi som backar har när vi hamnar under forechecking. Bra skridskoåkning och komma in allt är det viktiga. Hitta allt man måste klara av i full fart. Matcher är jätteviktigt så skönt att komma igång. Träning är bra men matcher är ännu bättre, avslutar han.

Vi möter Linköping i Linköping ikväll klockan 19:00. Kan du inte vara på plats sänds den på Cmore eller så följer du den i textform på hemsidan.