• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan

Alla detaljer på plats – Norell klar

23 augusti 2018 15:18
Nyhet

Robin Norell har tränat med oss under några veckor och nu är det klart med en utlåning till oss. Ett år gäller avtalet med Chicago.
– Känns jätteskönt att tillhöra DIF. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.


Robin Norell är klar för en comeback i Djurgården. Nu är det inte bara träning som gäller för 23-åringen som vänder hem på ett lån efter 130 matcher i Nordamerika.
– Det ska bli jättekul att få spela matcher. Det är det jag är här för. Känns jätteskönt att tillhöra Djurgården. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.

Robin har spelat i Djurgården sen U-16 och har två säsonger i A-laget på meritlistan inför den här säsongen. Nu har han tränat med laget under några veckor men det här blir den första matchen.
– Jag vill se ett aggressivt spel från mig själv och hitta alla vinklar som vi som backar har när vi hamnar under forechecking. Bra skridskoåkning och komma in allt är det viktiga. Hitta allt man måste klara av i full fart. Matcher är jätteviktigt så skönt att komma igång. Träning är bra men matcher är ännu bättre, avslutar han.

Vi möter Linköping i Linköping ikväll klockan 19:00. Kan du inte vara på plats sänds den på Cmore eller så följer du den i textform på hemsidan.