• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Idag 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb

Alla detaljer på plats – Norell klar

23 augusti 2018 15:18
Nyhet

Robin Norell har tränat med oss under några veckor och nu är det klart med en utlåning till oss. Ett år gäller avtalet med Chicago.
– Känns jätteskönt att tillhöra DIF. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.


Robin Norell är klar för en comeback i Djurgården. Nu är det inte bara träning som gäller för 23-åringen som vänder hem på ett lån efter 130 matcher i Nordamerika.
– Det ska bli jättekul att få spela matcher. Det är det jag är här för. Känns jätteskönt att tillhöra Djurgården. Väldigt kul att vara tillbaka där allt började så bara att fortsätta på det spåret och hoppas på en bra säsong, säger Robin Norell.

Robin har spelat i Djurgården sen U-16 och har två säsonger i A-laget på meritlistan inför den här säsongen. Nu har han tränat med laget under några veckor men det här blir den första matchen.
– Jag vill se ett aggressivt spel från mig själv och hitta alla vinklar som vi som backar har när vi hamnar under forechecking. Bra skridskoåkning och komma in allt är det viktiga. Hitta allt man måste klara av i full fart. Matcher är jätteviktigt så skönt att komma igång. Träning är bra men matcher är ännu bättre, avslutar han.

Vi möter Linköping i Linköping ikväll klockan 19:00. Kan du inte vara på plats sänds den på Cmore eller så följer du den i textform på hemsidan.