• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep

David Printz tränare för J18

3 juli 2020 15:00
Nyhet

Inom ramen för vår Herrsport och elitverksamhet, har ett långt arbete pågått under hela våren för att sätta organisationen. Nu är det klart att David Printz är tillbaka i Djurgården Hockey. David kommer att anställas som J18-tränare, instruktör på Hockeygymnasiet och med ett ansvar för backutvecklingen i Djurgården Hockeys HG- & Juniorverksamhet.


David Printz är klar som J18-tränare, instruktör på Hockeygymnasiet och med ett ansvar för backutvecklingen i Djurgården Hockeys HG- & Juniorverksamhet. Han har en lång och gedigen spelarkarriär bakom sig med bland annat fem säsonger hos oss.
– Att få in David Printz i Djurgården Hockey, är den perfekta pusselbiten i vår sportsliga organisation. Med Davids spelarkarriär, kompetens, personlighet och bakgrund, likt såsom vi tidigare rekryterade Michael Holmqvist blir en bra kombination med övriga juniortränare Oskar Öberg och Martin Linder-Öst. Vidare ger denna konstellation om fyra tränare oss en grund och potential för att långsiktigt bygga Djurgården Hockeys HG- & Juniorverksamhet i den riktning som vi vill både Spelvisionellt och Ledarvisionellt i Djurgården Hockey, säger vår Utvecklingschef, Tobias Pehrsson.

39-åringen kommer närmast från Frölunda där han var med och tog SM-guld som back.
– David är en empatisk människa. Lyhörd och nyfiken på att utveckla både sig själv som ledare som våra spelare – vilket passar bra in på den profil av människa som vi söker. David är samtidigt väldigt målinriktad och vet vad han vill på kort som långsikt. Vilket ger oss en kraft i vår utvecklingsprocess där David kommer att göra skillnad, fortsätter Tobias Pehrsson.

– David kommer att träna vårt J18-lag tillsammans med Martin Linder-Öst, där Martin är Huvudtränare. Redan nu ser jag deras likheter på personliga planet, där de kommer kunna samverka på ett högpresterande sätt. Vidare har vi även identifierat deras olikheter som David och Martin har, vilket kommer att berika dynamiken. Där Davids spelarkarriär med erfarenhet som spelare tillsammans med Martins ledarerfarenhet och akademiska tillika pedagogiska bakgrund – kommer att ge dem förutsättningar att bli ett högpresterande ledarteam, avslutar Tobias.

Vi hälsar David Printz välkommen tillbaka till DIF.
Bonusinformation att lägga på minnet – han fyller 40 den 24 juli så ladda upp för gratulationer även då.