• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb

Sebastian "Basse" Strandberg förlänger

10 januari 2020 11:15
Nyhet

Han kom till oss inför slutspelet 2018 och har sedan dess utvecklats till en bärande spelare.
Nu kan vi meddela den glädjande nyheten att Sebastian Strandberg, 27, har förlängt sitt kontrakt.
– Ett självklart val för mig, säger han.


Sebastian Strandberg spelade säsongen 2017/2018 i IK Panterna, då i hockeyallsvenskan, och i slutet av samma säsong – inför SM-slutspelet – anslöt han till Djurgården.
Men det var främst säsongen därpå, förra säsongen, som "Basse" fick sitt stora genombrott.
I grundserien gjorde han 27 poäng på 52 matcher och i slutspelet bildade han en av de främsta kedjorna och gjorde totalt 12 poäng på 19 matcher.
Han blev då också slutspelets näst bäste målskytt. Nu kan vi meddela att Strandberg förlängt sitt avtal med Djurgården till och med 2022.

Sportchef Joakim Eriksson om kontraktsförlängningen: – Vi är jätteglada att vi kommit överens med Sebastian om en avtalsförlängning med två år. Vi vill kunna jobba med kontinuitet i vårt lagbygge och denna förlängning sker i linje med detta. Vi tycker att Sebastian haft en fin utvecklingskurva under sina två år i Djurgården och vi tror att det finns ytterligare mycket utveckling kvar i honom nu när han går in i sina bästa år som hockeyspelare, säger vår sportchef Joakim Eriksson.
– Spelmässigt har Sebastian varit en av våra offensivt mest bärande spelare ifjol och i år. Hans grundposition är center, men han är lika duktig som ytterforward vilket gör honom till en väldigt användbar spelare i våra toppkedjor. Han har under de senaste 1,5 säsongerna fått ett allt större ansvar i samtliga spelmoment och gjort det bra vilket återspeglas i hans genomsnittliga speltid. Förutom sin spelmässiga utveckling har även Sebastian blivit en viktig informell ledare i vårt omklädningsrum. Han är en positiv och glad person som sprider glädje och energi runt omkring sig.

Sebastian Strandberg om att stanna ytterligare två säsonger: – Fantastiskt roligt. Jag är jätteglad, stolt och tacksam över att få tillhöra föreningen i ytterligare två år och ser fram emot jakten på SM-guldet. Jag trivs fantastiskt bra här och jag behövde faktiskt inte jättemycket tid att fundera över det här beslutet. Det var ett självklart val för mig. – Jag vill fortsätta utvecklas och jag tycker att det här är den bästa platsen att vara på. Jag kom till Djurgården som en utfyllnadsspelare och nu sitter jag kanske i en annan sits. Det är jag glad och stolt över, men samtidigt inte nöjd. Man måste alltid sträva framåt och jag tycker att jag har några nivåer till att bevisa.