Imorgon kan man börja köpa säsongskort som medlem
Publicerad: 2019-06-04
Nyhet
Imorgon, kan ni äntligen börja köpa säsongskort. Klockan 10.00, den 5/6 öppnar säsongskortsförsäljningen för er som är medlemmar. Medlemsförturen sträcker sig till till den 9/6, 23.59. Läs gärna instruktionerna för hur man nyttjar medlemsförturen. Det för att avlasta biljettavdelningen från frågor.

Om ni inte hade något säsongskort säsongen 2018/19 så öppnar vi upp försäljningen imorgon! Först på tur är ni som är medlemmar. Ni har förtur från klockan 10.00 imorgon. Det går även att fortfarande förlänga säsongskortet från förra säsongen ifall ni inte redan har gjort det.

Instruktioner på hur man nyttjar medlemsförturen:

För att nyttja medlemsförturen till säsongskortsköpet behöver man vara inloggad på https://biljetter.difhockey.se/minasidor

Man har inget konto automatiskt bara för att man är medlem utan det är om man har registrerat ett konto tidigare.

Det betyder att man måste registrera ett konto även om man redan är medlem.

Har man inte registrerat ett konto måste man först registrera sig på Mina Sidor, när man har gjort det är man automatiskt inloggad och kan ta del av erbjudandet under mina sidor.

Har man registrat ett konto behöver man bara logga in och gå in under Aktuella Erbjudanden.

Vanliga fel här är att sidan säger att man redan har ett konto och då kan man få fel av två anledningar: Personnumret är redan registrerat eller e-posten. Så tips här brukar då vara att prova att logga in med någon gammal mailadress man haft. Väl inloggad så kan man nämligen byta.

Om det fortfarande inte fungerar för er kan man maila [email protected]

Om du inte redan är medlem kan du bli medlem här!

Djurgården Hockey