Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Försvararen Kiana Wilkinson till Djurgården

28 juli 2021 14:00
Officiellt

Djurgården presenterar stolt Kiana Wilkinson som sommarens första värvning till SDHL-laget. Den 24-åriga kanadensiska försvarsspelaren ansluter på ett ettårigt avtal, med rutin från spel i hemlandet samt i den ryska ligan.


Kiana Wilkinson, 24 år, har skrivit på för spel med Stockholms stolthet över kommande säsong. Högerskytten är uppvuxen i Prince George, British Columbia, och fick även sin hockeyskola på den kanadensiska västkusten.

– Hon kommer nu senast från spel i den ryska ligan. Kiana är defensivt väldigt stark och har satt en stolthet i spelet runt eget mål. Hon har även ett bra förstapass, vilket är viktigt i dagens snabba hockey, kommenterar Djurgården dams sportchef Johan Schillgard.

Efter att ha gjort två säsonger för Pacific Steelers i juniorligan tog Wilkinson sommaren 2015 klivet vidare till Saint Mary's University. Där spenderade hon sedan de efterföljande fem åren, med totalt 56 poäng på 139 matcher. Den senaste säsongen spelade Kiana Wilkinson för kinesiska KRS Vanke Rays i den ryska ligan och nu väntar Djurgården.

– Fördelen med Kiana är att hon spelat i Europa, vilket betyder att hon är van med stora mått på isytan, avslutar Schillgard.