Wilma Nilsson förlänger med Djurgården
Publicerad: 2021-04-12
Officiellt
Djurgården kan med glädje meddela att Wilma Nilsson förlänger sitt kontrakt med klubben. Den 20-årige målvaktstalangen har skrivit på en ettårig förlängning till 2022, och blir därmed en av två målvakter i kommande säsongs SDHL-trupp.

Wilma Nilsson anslöt till Djurgården Hockey förra sommaren och gjorde under säsongen som gick tolv matcher. 20-åringen har tidigare i karriären representerat både HV71 och Linköping på SDHL-nivå, samt gjort en sejour i Troja-Ljungby. Djurgården är mycket nöjda över att vara överens med Wilma om en fortsättning i Stockholms stolthet.

– Wilma kom till Djurgården inför förra säsongen och har gjort det väldigt bra, berömmer Djurgården Dams sportsligt ansvarige K-G Stoppel och utvecklar;

– Hon är en noggrann och ambitiös målvakt med stor utvecklingspotential. Wilma kommer att vara med och utmana förra säsongens utropstecken Ida Boman, som kom in i slutet av säsongen och gjorde storartade insatser.

Det påskrivna avtalet med Wilma Nilsson löper över ett år och sträcker sig till 2022. I och med förlängningen har Djurgården i dagsläget 15 spelare under kontrakt - fördelat över två målvakter, fem backar och åtta forwards.

Djurgården Hockey