• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Urbom klar för en säsong till

4 maj 2018 11:00
Nyhet

Vi har skrivit kontrakt med Alexander Urbom.
– Det känns riktigt bra. Kul att vara tillbaka och bara att köra igång, säger Alexander.
– Alexander har hela tiden varit vårt förstaval till att bli den återstående pusselbiten i vår backbesättning. Han är Stockholmare och en riktigt Djurgårdare och därför känns det jättebra att vi nu är överens, säger Joakim Eriksson.


Alexander Urbom har varit och kommer vara en viktig bit för oss i försvarsspelet även denna säsong. Förra säsongen fick han även dunka in sitt första mål i SHL i karriären. Han ansluter till träningen idag.
– Det känns riktigt bra. Kul att vara tillbaka och bara att köra igång. Det var grymt kul förra året, synd att vi inte gick hela vägen men jag ser fram emot kommande säsong, säger Alexander.

– Alexander har hela tiden varit vårt förstaval till att bli den återstående pusselbiten i vår backbesättning. Han är Stockholmare och en riktigt Djurgårdare och därför känns det jättebra att vi nu är överens. Som spelartyp gillar vi Alexanders tuffhet, hans rörlighet på skridskorna trots sin storlek och hans spetsegenskaper i det defensiva spelet – inte minst i box play. Det gångna året som gick fanns det även flera positiva utvecklingsdelar i Alexanders spel. Han lyckades att bibehålla sitt tuffa fysiska spel och ändå minska sina utvisningsminuter rejält. Alexander kom denna säsong att spela mer vänsterback än högerback vilket underlättade hans utveckling i spelet med pucken då hans vänsterfattning kom mer till sin rätt, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Välkommen tillbaka från semestern Urbom så kör vi.