• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Urbom klar för en säsong till

4 maj 2018 11:00
Nyhet

Vi har skrivit kontrakt med Alexander Urbom.
– Det känns riktigt bra. Kul att vara tillbaka och bara att köra igång, säger Alexander.
– Alexander har hela tiden varit vårt förstaval till att bli den återstående pusselbiten i vår backbesättning. Han är Stockholmare och en riktigt Djurgårdare och därför känns det jättebra att vi nu är överens, säger Joakim Eriksson.


Alexander Urbom har varit och kommer vara en viktig bit för oss i försvarsspelet även denna säsong. Förra säsongen fick han även dunka in sitt första mål i SHL i karriären. Han ansluter till träningen idag.
– Det känns riktigt bra. Kul att vara tillbaka och bara att köra igång. Det var grymt kul förra året, synd att vi inte gick hela vägen men jag ser fram emot kommande säsong, säger Alexander.

– Alexander har hela tiden varit vårt förstaval till att bli den återstående pusselbiten i vår backbesättning. Han är Stockholmare och en riktigt Djurgårdare och därför känns det jättebra att vi nu är överens. Som spelartyp gillar vi Alexanders tuffhet, hans rörlighet på skridskorna trots sin storlek och hans spetsegenskaper i det defensiva spelet – inte minst i box play. Det gångna året som gick fanns det även flera positiva utvecklingsdelar i Alexanders spel. Han lyckades att bibehålla sitt tuffa fysiska spel och ändå minska sina utvisningsminuter rejält. Alexander kom denna säsong att spela mer vänsterback än högerback vilket underlättade hans utveckling i spelet med pucken då hans vänsterfattning kom mer till sin rätt, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Välkommen tillbaka från semestern Urbom så kör vi.