• Huvudsponsorer

Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan

Robert om svackan – ”Glömt bort det hårda jobbet”

5 december 2018 10:35
Nyhet

Robert Ohlsson håller i träningarna och har ökat intensiteten på isen och är väldigt tydlig med hur han vill ha det. Han tycker det ser bättre ut igen.
– Skärpt, bra fokus, bra tävling. Ett lag som har börjat kavla upp ärmarna, beskriver han det senaste träningspasset.


Vi har en formkurva som inte pekar uppåt och visst är vi drabbade av skador men det är inte den enda orsaken till poängtappen enligt Robert Ohlsson.
– Jag tror att det som tog oss till toppen var det hårda jobbet i kombination med spelet. Nu kanske vi har försökt spela mer och glömt bort det hårda jobbet. Vi måste kunna jobba hårt och spela, säger han.
Det är det budskapet som tränarna jobbar med att trycka in under träningarna som nu har blivit ännu intensivare och med en tydligare instruktionsdel av Robert – vid varje övning där han är väldigt tydlig med hur han vill att spelarna ska röra sig. Något som han även är inne och påpekar på individuell nivå under övningar. Robert tycker att spelarna verkar på väg tillbaka till de gamla rutinerna. När han beskriver träningarna.
– Skärpt, bra fokus, bra tävling. Ett lag som har börjat kavla upp ärmarna. Man måste veta vad som gör en bra och kunna gå tillbaka till det som gör en bra när det går lite tyngre i matcherna. Där tycker jag att vi har slarvat lite under säsongen. Nu har vi två matcher före landslagsuppehållet och det är nordligt motstånd som väntar i båda.
– Jävligt viktiga matcher! Jag känner att vi behöver studsa upp lite nu och visa att vi kan mäta oss med grabbarna från norr. Det blir två bra matcher men det handla om att vinna också, avslutar Robert.
Skellefteå väntar på torsdag och vi behöver ert stöd på läktarna. Biljetter hittar du här